A Geiger-ház hátborzongató titka: a mai napig megmagyarázhatatlan, ami ott történt...

2017. április 28., péntek




Az új éra egyik legnagyobb port kavart paranormális ügye.

Félelmetes, érzelmektől mentes porcelán arcával riogat az éj sötétjében. Üvegszeme éles szilánkként fúródik az ember hátába. A Geiger-ház szellembabájának hátborzongató legendája.

A szellembaba ijesztő tekinteténél már csak a története rémisztőbb. A Floridai Key Westben található Audubon-házban és környékén a helyiek több megmagyarázhatatlan dolgot tapasztaltak már. A ház egy bizonyos Jack Geiger kapitány otthona volt - itt élt 12 gyermekével -, ezért sokan Geiger-házként is emlegették a városban. A Geiger-ház azonban egy nyomasztó titkot rejt.

Otthont adott ugyanis a világ talán legfélelmetesebb babájának, amit egyesek csak a "félénk" babának becéztek a későbbi történések miatt, ugyanis a baba "nem szerette" ha fotózták.

Akárhányszor kép készült róla, a környéken mindig valami tragédia következett be, így aztán ahogy a sötét fellegek, rosszízű szóbeszédek egyre csak gyűltek a ház körül, úgy vált a baba is egyre ijesztőbbé. Számtalanszor megesett, hogy a házba látogatók hisztérikus gyereknevetést véltek hallani, míg más szemtanúk a nyomasztó sírás hangjára panaszkodtak.

Egy alkalommal egy úr hallani vélte, hogy valaki játszik a gyerekszobában, de mikor benyitott, nem talált odabenn senkit, csak a porcelánbabát. Állítólag maga a Geiger is látta egy alkalommal, amint kislányával, Hannával sétál a kertben.

Lidérces gyermekalakokat láttak a házban éjjelente[/caption] Eredetileg a baba egy kislányé volt, akinek kísérteties portréja még mindig ott lóg a nappali falán. Mikor a kolerajárvány tombolt, rengeteg beteg gyereket hoztak a szobába, és legtöbbjük soha nem hagyta el a szobát élve.

Ezek az elkeseredett gyerekek utolsó óráikat egy kietlen, rideg szobában töltötték, miközben a halál várta, hogy magához ölelhesse őket. 1960-ban a házat múzeummá alakították, ekkor helyezték bele a babát a kiállított bölcsőbe. Az ominózus szobában szinte érezni lehet a halál szagát.

A kriptába illő hangulatot csak fokozza a bölcsőben elhelyezett porcelánbaba és annak barátságtalan tekintete. Biztonsági rendszert is építettek be a múzeumba, ami rendszeresen adott le riasztásokat, mert mozgást érzékelt a házban éjszakánként, melyek szinte mindig a gyerekszobából jöttek.

A biztonsági őrök több alkalommal is beszámoltak különös árnyakról, vagy ablakban álló apró termetű gyermekek képéről. Mikor a látogatók fényképet szerettek volna készíteni, rendre megbolondultak a fényképezőgépek, arról nem is beszélve, hogy a fényképek készítőit sokszor balszerencse, vagy tragédia érte. Akinek mégis sikerült képet készítenie, annak fekete csík jelent meg a fotó alján.

átható a fekete csík[/caption] A Discovery Channel is felfigyelt az eseményekre. Egy paranormális eseményekkel foglalkozó sorozatot akartak készíteni, és az egyik epizódban a Geiger-ház babájával foglalkoztak volna.

Ki is érkezett egy előzetes szemlére a műsor egyik munkatársa, majd lefotózta a bábut . Azt azonban senki sem sejtette, hogy ez lesz az utolsó ismert fotó a szellem babáról. Másnapra ugyanis a bábunak hált helye volt, mintha csak kámforrá vált volna.

Mi történhetett? Hová tűnt a baba? Talán a túlvilág lidércei szólították végleg magukhoz, vagy csak egyszerűen felszívódott. De az is könnyen meglehet, hogy továbbra is ott kísért a Geiger-ház falai között.    

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek bizarr ijesztő démonok démon


Megtekintések száma: 79882





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet