A globális elit hamarosan jelentős mértékben csökkenteni fogja az emberi populációt?

2017. május 7., vasárnap




Így fogják csinálni!

Egyre inkább közelebb jutunk minden nappal egy esetleges depopulációs kísérlethez, melynek keretében az emberi népességet jelentős mértékben lecsökkentenék?

A világhatalmi elit számára az Agenda 21 tervezete már régóta esedékes a megvalósításra. Ha elkezdik a tervezetet megvalósítani, akkor pedig az emberiség minden egyes polgára veszélyben lehet az összeesküvés elmélet hívei szerint.

Az Agenda 21 feltett célja az, hogy 2030-ig az emberiség 95%-ától megszabaduljon.

Vagyis nem milliók, hanem milliárdok élete fog szertefoszlani egy az egész Földre kiható kataklizma során, mindössze szűk másfél évtizeden belül. A globális hatalmi elit állítóag már megkezdte a tervezete előkészítését, és csak a megfelelő alkalomra várnak.

A világ depopulációs folyamatának véghezvitele tehát a maroknyi elit érdeke, szigorúan azért, hogy a Földön nem csak, hogy visszaálljon a rend, de a megmaradt népességet könnyen kontrollálni lehessen. Egy maroknyi ember fog - kiemelt családok, melyekbe beházasodni sem lehetett a történelem során - uralkodni a megmaradt túlélőkön.

Elhitetik majd velük, hogy kivételes okokból maradtak életben, mint egyfajta kiválasztott nép.

Pénzügyi, és globális hatalmat fognak gyakorolni felettük, egy totalitárius világállam képében.

Ezzel a huszáros vágással megszabadulnának a nem kívánt elemektől, ami az emberiség maradék 95%-át foglalja magában. Egy új emberiség, egy hatalmas, elitek által uralt technokrata civilizáció fog tovább élni a bolygón. A világ összvagyonának 97%-a mindösszesen 100 család kezében fog összpontosulni.

A maradék 3%-on fog osztozni mindenki más.

Hatalmas éhezések lesznek, és az emberek épphogy csak meg fognak élni az új világban, de elhitetik velük, hogy rendkívül fontos és hasznos munkát végeznek, miközben folyamatos agymosásnak lesznek kitéve, nehogy "felébredjenek", és a rendszer ellen lázadjanak.

Jelenleg még senki sem tudja, hogy milyen katasztrófa képében fog jönni az a jelenség, mely képes lesz mindenkit kiirtani, de minden bizonnyal az Agenda 21 keretében fogják szabadjára ereszteni.

Talán a harmadik világháború kirobbantása lesz az, vagy egy gyilkos világjárványt okozó baktérium szélnek eresztése...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés kataklizma háttérhatalom világelit


Megtekintések száma: 478784





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet