A globális háttérhatalom hamarosan kirobbantja a harmadik világháborút

2016. április 9., szombat
Az iszlám elleni harc és a harmadik világháború fogja megalapozni az egész bolygó felett uralmat élvező Új Világrendet. Az iszlám szélsőségektől sújtott Európa, és a világ országai önként fogják feladni szabadságukat a biztonságért. A tervezett népirtás már elkezdődött?

Egyre radikalizálódó iszlám szélsőségek

A világ – főleg Európában – egyre jobban felé tendál, hogy már sehol sem érzik magukat biztonságban az emberek. A repülőtéren, a metróban, buszon, vagy az utcán szinte bárhol számítani lehet ma már robbantásos merényletekre.

Az elkövetők azonban nem magányos merénylők már, mint néhány évtizede, hanem a szélsőséges iszlám világ képviselői. Azé az iszlám világé, mely megpróbálja Európát maga alá gyűrni, bekebelezni.

iszlam-allam-merenylet

Ráadásul az utóbbi hónapok merényleteiből nyilvánvalóvá vált a közvélemény száméra egy sokat titkolt tény, mely még most, ebbe a pillanatban is tabunak számít számos európai országban: az elkövetők egy része bevándorló volt, akik bizonyíthatóan a bevándorlási hullámmal érkeztek a célországokba a merényleteket kitervelni és végrehajtani.

A hírhedt párizsi merényletsorozat kitervelője is a bevándorlók között elvegyülve, menekültnek kiadva magát jutott el Franciaországba. Sőt, a hírek szerint egyes terroristák – köztük ő maga is – áthaladt Magyarországon.

Magyarország sincs többé biztonságban

Az már nem elméleti kérdés, hogy hazánk biztonságban van-e, vagy érheti-e terrormerénylet. A magyarországi média csak egy része veszi kellőképpen komolyan a kérdést.

A tények beszélnek, ezek pedig azt sugallják, sőt, szinte ordítják: Magyarországon bármikor, bármelyik pillanatban robbanhat egy bomba, vagy kitörhet egy gépfegyveres tömegmészárlás, épp úgy, mint Brüsszelben vagy Párizsban, vagy, ahogy történt Tunéziában is.

Az említett országokban ugyanis mindegyikben van egy közös pont: korábban sehol sem gondoltuk volna, hogy ott valaha terrortámadást fognak végrehajtani.

terrortamadas-magyarorszagon

Az elmúlt napokban az Iszlám állam – tetézve a terrorfenyegetettségről szóló hazai nézeteket és vitákat – többek között Magyarországot is megfenyegette. Persze ezt a hazai sajtó egy része megint nem vette elég komolyan. Egyesek szerint az egész kontextus csak azt az üzenetet akarta sugallni, hogy Európa bármely országában lehetnek merényletek, de a valóságban minimális az esélye, hogy itt hajtsanak végre robbantásokat.

cia-titkos-szervezete

Mások viszont éppen ellenkező véleményen vannak, és szerintük igen is komolyan kell venni a fenyegetést.

Pláne azért is, mert a CIA és az FBI információira alapozva azt állítják, hogy valószínűsíthető, hogy Budapest is egy lehetséges terrormerénylet helyszíneként szerepel az Iszlám Állam tervezetében.

magyarorszag-terrorkeszultseg

Annál is inkább jobb félni, mint megijedni, mert egy budapesti merénylet – akárhogy nézzük – logikus lépés lenne a terroristák részéről. Ha ugyanis bekövetkeznie Budapesten is egy gépfegyveres vagy robbantásos merénylet, azzal egyértelmű üzenetet kapna Európa: tényleg nincs olyan hely a kontinensen, ahová ne érne el az Iszlám Állam harcosainak a keze.

Kaotikus állapotok a nagyvárosokban

A nagyobb európai világvárosokban – mint amilyen Párizs, Brüsszel vagy London – egyre több az úgynevezett „No Go” zóna, ahová fehér keresztény ember nem teszi be a lábát.

Az átlag európai polgár ezeken a helyeken már a gyakorlatban nem rendelkezik jogokkal, csak egy megtűrt személy az ide betelepült helyiek részéről.

Gondoljunk bele ebbe, hogy mennyire borzasztó! Léteznek olyan helyek a városokban, ahová nem mehet be fehér ember, mert megkéselik, kirabolják, megverik, csak mert a bevándorolt generációk kisajátították maguknak az adott környéket, egy mini államot kialakítva koszos utcáik között.

no-go-zona

Ezek a helyi No Go zónák helyi „kiskirályokkal” rendelkeznek, akik az adott területeket uralják. Megvan a maguk életritmusa, szokásai. Az utcáik legtöbbször szemetesek, büdösek és lelakottak. Olyanok, mint a sáskák, ha lelaknak egy adott területet, tovább állnak. Talán nem véletlen, hogy az arab testvérállamok közül egy sem fogadta be a menekülteket sem akkor, sem pedig most.

Még az adott ország rendőri egységei sem szívesen mennek be ezekbe a zónákba, és ha be is merészkednek, kövekkel, üvegekkel dobálják meg őket minden ok nélkül.

[caption id="attachment_5988" align="aligncenter" width="740"]iszlam-europa “Az iszlám uralja majd a világot, pokolba a szabadsággal” és hasonló hangzatos transzparensekkel felszerelkezett “menekültek” tüntetnek Hollandiában.[/caption]

Állam az államban, és ha ez így folytatódik, egyre több lesz a No Go zóna. Ezek egy adott nagyvároson belül később – ha nem teszünk valamit – összeolvadnak, és az sem kizárt, hogy városi felkelések törnek ki, melyek egy városfoglalási kísérletben fognak végződni a migránsok részéről.

A multikulturalizmus bukása

Persze lehetne szépíteni, és megjegyezni, hogy nem minden bevándorló alapvetően rossz szándékú, és ez valamilyen szinten igaz is. Számtalan olyan ember akad köztük, aki később gond nélkül beilleszkedtek a társadalomba, és orvosként, ügyvédként keresik kenyerüket.

roma-kisgyermekek

Itt azonban a hangsúly az arányokon van. A bevándorlók többsége ugyanis negatív elemként viselkedik, ráadásul az iszlám szélsőségek buzdítására hamar átáll a másik oldalra.

Ma már szinte minden független politikai elemző, szakértő egyetért abban, hogy a multikulturalizmus megbukott.

Ez egyszerűen nem képezi vita tárgyát, ez maga egy tény. A másod, és harmad generációs bevándorlók is képesek terrorista merényletekre – mint ahogyan azt láttuk is az elmúlt hónapokban. Az arra tett kísérlet, hogy ezeket az elemeket bele integrálják a társadalomba, csúfos kudarcot vallott.

a-multikulturalizmus-bukasa

Egyszerűen túl sokrétű kultúrát kellene elbírnia és megtűrnie a multikulturalizmusnak, és ez a gyakorlatban nem fér össze.

Tehetetlen Európai vezetők, avagy a szándékosság gyanújában

Az Európai vezetőség természetesen - és nagyon zavaró módon – teljesen tehetetlen. Az Unió bambán bámulja az eseményeket, mint ez kisfiú bámul zavartan, amikor elveszik tőle a táskáját, majd kést tartva a torkához pénzt követelnek tőle. Ahelyett, hogy védekezne, megtenné a szükséges lépéseket, csak vár, és néz némán.

jean-claude-juncker

Többekben felmerült már az, hogy az európai vezetőség szándékosan néz félre a betelepülési hullámmal kapcsolatban.

Titkos paktumok, szerződések, zsíros pénzek állnak a háttérben. Ez az oka, hogy egyetlen vezető sem tesz semmit az ügyben, és ezért nincsen soha előrelépés, vagy komolyabb megállapodás a témában szinte minden héten összehívott nemzetek közötti tanácskozáson.

Ha kérdeznék, mi is azt mondanánk, hogy szándékosa nem vesznek tudomást az Európa végnapjait hamarosan előidéző eseményekről.

Amerika nem, Oroszország nem, hát akkor ki mozgatja a szálakat?

Bár sokak szerint Amerika mozgatja a szálakat, valójában azonban hosszútávon nem lenne érdeke Európa iszlám harcosokkal való betelepítése. Vagy mégis?

amerikai-vadaszgepek

Tény, hogy az USA az Európai zavargásokból csak profitál, ugyanakkor presztizse gyengül, hiszen ott van egy világhatalom, a világ legmodernebb katonai csúcstechnológiáival, mégsem mer fellépni szárazföldi haderővel az iszlám állam ellen.

Ahogyan Európa többi országa sem.

Ráadásul a közelgő elnökválasztás is sokat nyom a helyzeten, a biztonsági játékra játszó Barack Obama sem szeretne egy nyilvánvalóan veszteségekkel és áldozatokkal járó háborúba, még ha meg is nyernék azt.

barack-obama

Oroszországnak szintén nem lenne hosszú távú érdeke, hogy elárassza Európát az iszlám világ. Főleg azért nem, mert Európával határos, ha Európa elbukik, akkor szomszédos lesz egy olyan agresszív kalifátussal, mely rendelkezhet majd azzal az erővel, hogy akár Oroszországot is megdöntse.

Törökország, a nevető harmadik

Míg a világ azzal van elfoglalva, hogyan oldja meg a menekült kérdést, és hogyan küzdjön a terrorizmussal, addig Törökország csak nevet a markába. Az Európai Uniót szemérmetlenül zsarolja, követelőzik, hogy országuk kerüljön be az Unióba.

eu-torokorszag

Azonban ha ez bekövetkezne, Európa még nagyobb bajban lenne, mert több millió muszlim számára válna szabaddá az út a nyugati országok felé.

Egyértelműen alku pozícióban érzi magát a török elnök, és bármit is lép – még ha nem is csinál semmit – Európa, ha így halad, tálcán fogja magát felkínálni az keleti világnak.

A színfalak mögött, avagy az Új Világrend hajnala

Valójában azonban a világ nagy országainál is nagyobb játékosok játszanak a háttérben a világ sorsával, milliók életével.

Sötét, cigarettafüst lepte ovális szobákban szövögetik a tökéletes tervet, melynek során Európa és a világ önként, dalolva hagyja, hogy megfosszák szabadságától, miközben az emberek azt fogják majd hinni, hogy – látszólag – biztonságban vannak.

Az Új Világrend nagyon régóta létezik. Világszintű hálózata van, és képes kihatni a világ fontos gazdasági, vallási vagy egyéb eseményeire. Háborúkat szítottak, elnököket buktattak meg, eszmék vezetőit tüntették el a bolygóról.

uj-vilagrend-elnyomas

Ez az Új Világrend most a bevándorlással, és az iszlám világ fenyegetésével most megtette a következő lépést a totalitárius világállam utópiája felé.

Európa önként feladja szabadságát

A terrorizmus és az iszlám szélsőségek elleni harc lesz az, ami összevonja egy zászló alá a világot. Ekkor fog megtörténni, hogy Európa országai is a biztonságot fogják választani a szabadságjogok helyett, és így az Új Világrend újabb komoly lépést tesz a teljes világuralom felé.

uj-vilagrend-uralma

Mivel az emberek sehol sem lesznek biztonságban, önként fogják azt az alternatívát választani, ami biztonságot nyújt.

Nem lesz többé tabu és botránytéma a lehallgatás, személyek, magánszemélyek 24 órás megfigyelése, a bankszámlák, telefonhívások monitorozása, a világállam megtehet majd bármit, következmények nélkül.

globalis-megfigyeles

A totális kontrollnak azonban meglesznek az árnyoldalai. Mint ahogy az Új Világrendnek is meglesz a sötét, hátsó szándéka.

Nem biztonságot akarnak majd nyújtani az embereknek, hanem uralkodni rajtuk.

Az árnykormány így lassan, de biztosan elfoglalja pozícióját a világban. Egy új, globális uniót fognak létrehozni, és eltörlik a nemzetállamok jogait egy felsőbb cél, a globális biztonság érdekében.

 

Totális kontroll a populáció felett

Az Új Világrend totális kontrollt fog gyakorolni a világ minden polgára felett. Aki neki nem tetsző életet él, viselkedik, vagy olyat mond, ami ellentétes az adott világkormány nézeteivel, azt megbüntetik majd, rosszabb esetben kiiktatják.

Jelenleg 13 család alkotja a modern kori illuminátust, közülük a legismertebbek az Astor, a DuPont, a Rockefeller, a Rothschild, a Kennedy, a Russell, az Onassis és a Morgan családok.

Az illuminátusok feltett szándéka, hogy az Új Világrend minél hamarabb létrejöjjön. Egy óriási vallási világháború – mely a kereszténység és az iszlám között fog zajlani – romjai felett fog majd elburjánzani az autoriter hatalom.

arnykormany

A világ feletti globális uralom megszerzésének forgatókönyve több egymásra épülő és egymással összefüggő alapvetésre épül.  Ezek együttes célja a társadalmak szélsőséges atomizálása, az egyének tudati manipulálhatóságának megteremtése, a felettük való korlátlan befolyás megszerezése végett.

A családi kötelékek fellazítása, a nemzetállamiság gyengítése mint-mind azt a célt szolgálják, hogy eljöjjön az ő idejük. És ha a világ hagyja magát, akkor egy sötét, barátságtalan jövő elé nézünk, ahol az egyén többé nem létezik.

összeesküvés politika harmadik világháború


Megtekintések száma: 2517

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet