A gyógyszeripar markában vagyunk?

2017. március 18., szombat




Egyre nő a beteg emberek száma, és a mentális egészséggel játszadozó pszichiátria ipar egyre több egészséges emberről állapítja meg, hogy kezelésre szorul. Antidepresszánsokkal tömött betegek, a szakadék szélére csúszó egészségügyi összeesküvés. A betegek vannak az orvosokért, és nem fordítva. Betekintés az egészségügy hátborzongató világába.

Nyílt titok, hogy az egészségügy a betegektől függ, és attól, hogy az egészségügybe a gyógyszeriparon keresztül mekkora pénzeket pumpálnak.

Több orvos is állt már ki a sorból, és mondta el az embereknek, a médián keresztül, hogy milyen szélhámosságok zajlanak világszerte az egészségügyben.

A vitaminok, és természetes szerek elnyomása

A gyógyszeripari érdekek az egész bolygót behálózzák, és szorosan összekapcsolódnak egymással. A piac és a profit a legfontosabb, amit szem előtt tartanak, és sem a betegek általános állapota, sem pedig az nem fontos, hogy milyen alternatív gyógyászati eljárások vannak a piacon, amik sokkal kevesebb rombolást visznek véghez a szervezetben, ráadásul olcsóbbak is.

Rengeteg alternatív gyógyászati megoldást nyomnak el, vagy lehetetlenítenek el teljesen minden egyes nap.

A különféle vitaminok remek természetes gyógymódok, ezt már az ősi időben is tudták az emberek, nem véletlen, hogy nem volt annyi nyavalya, mint manapság.

Mindezt azért, hogy a profitot maximalizálni tudják, és a betegeket megtartsák

A beteg ember még betegebben jó

Az egészségügynek nem érdeke az, hogy a betegek meggyógyuljanak. Pontosabban sok esetben nem lényeges az, hogy hosszú időre, és végleges gyógyulást érjenek el, hiszen az a jó, ha visszajáró "fogyasztó" lesz belőle.

Ugyanis az egészségügy fogyasztóként tekint a betegekre, akik pénzt fizetnek az államon keresztül, vagy magánkórházakban közvetlenül azért, hogy jobban legyenek.

Ha valaki hosszú időn át beteg, az kezelésre szorul, és az állandó bevételt jelent az egészségügy piócáinak, arról nem beszélve, hogy ez a betegnek is „jó.

Pszichológiai halálgyár

A pszichiátriai halálipar mindent megtesz azért, hogy egészséges emberek is rászokjanak a különféle nyugtatókra, kedélyjavítókra. Ezzel ők is egyrészt szintén rendszeres fogyasztók lesznek, másrészt potenciális új betegekre tesznek szert.

Ugyanis ma akárki megy el egy pszichiáterre, az nagy valószínűséggel talál egy olyan mondvacsinált megoldatlan, feloldatlan pszichés problémát bárkiben, mely orvosi kezelést igények, és máris jöhetnek a nyugtató pirulák, tabletták, hangulatjavító "koktélok", természetesen jó borsos áron.

egészség feltáró eltitkolt tények egészség megelőzés gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 86073





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet