A gyógyszerlobbi tényleg eltitkolja a rákgyógyszert?

2017. április 16., vasárnap




Volt orvosok megdöbbentő állításai szerint már több évtizede előálltak az ellenszerrel, de azokat a gyógyszerlobbi csírájában ellehetetlenítette.

Az igazság a rákról egyszerre csontig hatoló, és megdöbbentő. Sok különféle összeesküvés elmélet állítja, hogy már réges-régen létezik hatásos gyógymód a rák ellen, de nem akarják nyilvánosságra hozni, mert azon nem profitálnak annyit az orvosok, és a gyógyszergyárak.

Ez az egész feltételezés nagyon sokáig megmaradt egyszerű összeesküvés elméletnek.

Azonban tényleg csak erről van szó? Egyes szakemberek szerint nem. Sőt, olyan korábban orvosként praktizáló szakemberek is előléptek a "sötétből", akik azt állítják, ténylegesen volt rákgyógyszer, nem is egy alkalommal.

Ezeket azonban mindig csírájában lefojtották...

Az onkológusként dolgozó orvosok megélhetése a rákon alapul. Azon, hogy a betegek rendszeresen megkapják a kezelést. A kemoterápiának nevezett halálkezelést, melybe sokkal többen halnak meg a statisztikák szerint, mint magába a rákba.

Egy-egy orvos rengeteg pénzt keres azzal, hogy kemoterápiára küldi a beteget rák esetén, ráadásul osztalékot is kap az adott kemoterápiás szer gyártójától.

Az egész egy gazdaság érdek együttműködés, melynek a legfontosabb eleme mindig is a beteg volt, és az, hogy a beteg fizetőképes legyen.

Nem véletlen, hogy az újabb kutatások már nem is a betegség gyógyítására irányulnak, hanem a SZINTEN TARTÁSÁRA, hogy a beteg ugyan életben maradjon, de egy egész életen át súlyos pénzekkel "támogassa" az onkológiai bizniszt.

Ráadásul a kemoterápiáról mindenki tudja az orvosok körében, hogy nem hatékony, sőt, új kutatások egyértelműen bizonyították, hogy sok esetben ez erősítette fel a rákot.

A Mitotane nevű anyagot előszeretettel alkalmazták kemoterápia során, de soha nem lett tesztelve, hogy hogyan hat az emberi – pláne gyermek –szervezetére, mégis gyermekeknél javallott kemoterápiás eljárás volt. 1970 Július 8-án engedélyezték, és egy rovarirtó származéka.

Ennél sokkal „érdekesebb” a Doxorubicin kemoterápia, aminek a melléhatásai közé tartozik a hányás, hasmenés, hajlamosság a fertőzésekre, és a szívmegállás. Orvosi körökben „Vörös halál” néven is ismert. Az Etoposide kemoterápia pedig ironikus módon képes leukémiát is okozni, valamint komolyabb szintű idegkárosodást.

Mitotane kemoterápia – Soha nem lett letesztelve milyen hatással van egy gyermek szervezetére. 1970 Július 8-án engedélyezték, és egy rovarirtó származéka.

Doxorubicin kemoterápia – Melléhatásai: leukémia, hányás, hajlamosság a fertőzésekre, szívmegállás. A „Vörös halál” néven ismerik orvosi körökben. 1987 December 23-án engedélyezték.

Ez csak néhány a sok közül. Az orvostudomány hallani sem akar alternatívákról. Nem állítjuk mi sem, hogy ezek meggyógyítanak, sem azt, hogy a kemoterápia soha nem hatékony, egyetlen esetben sem, de azt igen, hogy sokkal több lehetőség lenne a rák elleni harcban, amiről az orvosok valamiért hallani sem akarnak.

Volt orvosok szerint ez azért van, mert valójában már több évtizede megvan az ellenszer. A múlt században már több alkalommal, többféle kezelést fejlesztettek ki független orvosok, azonban amint kiderült, hogy hatékony az eljárásuk, ellehetetlenítették őket.

Az ő módszereikkel ugyanis az emberek véglegesen felgyógyultak a rákból, és nem volt szükségük több ezer dolláros kemoterápiás kezelésekre sem.

Ott van például a lengyel dr. Stanislaw Burzynski kutatóorvos még a 60-as évek végén figyelt fel arra, hogy a rákbetegek vérében, vizeletében levő peptidek száma kevesebb, mint az egészséges emberekében, de olyan is van, hogy hiányzik.

A felismerés alapján jött rá, a peptidek segítségével a rákos sejtek átprogramozhatóak és ezzel elpusztíthatóak lehetnek. Burzynski emigrált hazájából és az Egyesült Államokban folytatta munkáját, ahol rengeteg rákbeteget gyógyított meg, akik 5 év után is boldogan, egészségesen éltek.

Egy férfi, Thomas Mannix az úgynevezett Hoxsey formulának köszönhetően gyógyult mega rákból drasztikusan rövid idő alatt...

Azonban őt is, és számos korábbi úttörő elődjét is alaposan meghurcolták emiatt. Royal Ray Rife szintén egy remek szakember volt, aki rájött, hogyan lehet egy rezgéseket generáló berendezéssel gyógyítani a rákot.

A Mayo klinikán még jól dokumentált orvosi klinika kísérletet is lefolytattak, ahol gyakorlatilag minden beteget sikerült meggyógyítaniuk.

Ray Rife laborját azonban váratlanul valakik felgyújtották, és minden kutatási anyaga odalett, és szakmai hírnevét megtépázták.

Az bizonyos, hogy a történelem során több ízben volt lehetőségünk arra, hogy egy természetesebb útját ismerjük meg a rák elleni harcnak, azonban ezekben nem volt akkora haszon, és komolyan veszélyeztetették a gyógyszerlobbi érdekeit, így azon nyomban el kellett fojtani őket…

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszerlobbi gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 435042





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet