A HAARP műve a globális felmelegedés?

2017. január 15., vasárnap




Egyes elméletek szerint a HAARP antennaerdeje felelős az utóbbi évek szélsőséges időjárásaiért, és valójában kijelölt nemzetek és területek vidékeinek célzott kiszárítása zajlik.

Titokzatos HAARP rendszer

Bár igazi összeesküvés elméletnek hangzik majd elsőre, sokan hisznek benne, és még többen fedeznek fel olyan nyomokat, momentumokat, melyek ennek valóságtartalmára utalnak.

Mint ismeretes, létezik egy bizonyos antenna rendszer, melyet HAARP néven emlegetnek. Eredetileg azért hozták létre, hogy az ionoszférát vizsgálja, és különféle kutatásokat végezzenek a segítségével a klimatológiai modellekhez is.

Azonban már a kezdetek kezdete óta felröppentek különféle hírek, szóbeszédek valódi rendeltetéséről. Volt ott dolgozók, kormányzati emberek állították, hogy nem az zajlik a HAARP-nál, amit megetettek a közvéleménnyel.

Időjárás manipuláció

Időjárás manipuláció zajlik, méghozzá olyan módon, mely az egész bolygóra kihat. Az elmúlt évtizedekben az időjárás alaposan megváltozott, és extrém szélsőségeken ment keresztül.

Egyre intenzívebb viharok, hatalmas tájfunok, tornádók söpörnek napról napra végig a bolygón, az egyre különösebb alakú felhőkről, melyek kialakulnak, nem is beszélve.

Egyes bennfentesek és még a laikusok is azt állítják, hogy ez mint a HAARP műve. A HAARP-nál ugyanis rájöttek, hogyan lehet a bolygó ionoszféráját manipulálni, amivel végső soron a légkört, és az időjárást is manipulálni lehet.

Egy különleges lézeres és vegyszeres rendszerrel pedig irányítottan képesek bizonyos időjárási viszonyokat előidézni egy célzott terület felett.

Ez összefügghet chemtrailekkel, melyeket az égből permeteznek különféle időnként jelzés nélküli repülőkről. Senki sem tudja, pontosan milyen összetételű vegyszerekről van szó, de sokáig megmarad az égen a nyomuk, és igen mérgezőek.

Kettős szerepük lehet: mérgezni az embereket, és különféle indikátorokat juttatni a légkörbe, melyet a HAARP reakcióba hoz a levegővel így manipulálva az időjárást.

Célzott támadás a világ nemzetei ellen

Egyesek szerint nem véletlen, hogy egyes területek teljesen elkezdtek sivatagosodni. Ez egy irányított hadművelet, melyet a HAARP antenna rendszerén keresztül vezényelnek le.

A világ több nemzete ellen lépnek fel, és ellehetetlenítik a mezőgazdaságukat, azzal, hogy a megművelhető földterületeket kiszárítják.

Ugyanis egy gyenge gazdasággal rendelkező ország politikailag és stratégiailag is gyenge, ezért nem jelent komoly vetélytársat az elit szuperhatalomnak, mely épp feltörekvésre készül.

Erre azért lehet szükség, mert az USA-ban bujkáló, hatalomra készülő elit, az Új világrend létrehozásához elengedhetetlennek tartja, hogy a világ nemzetei kellően meggyengültek legyenek, amikor ez a felsőbb hatalom megpróbálja elorozni az emberektől a bolygót.

A nagy kérdés csak az, hogy ez pontosan mikor következik be, és mennyi ideje van hátra az embereknek…

összeesküvés haarp eltitkolt tények új világrend


Megtekintések száma: 48013





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet