A halott Diana hercegnő egy parafenomén ikerpáron keresztül lépett kapcsolatba a külvilággal: EZT üzente!

2022. december 31., szombat




Megtört a csend és az egykori hercegnő a túlvilágról üzent a valóságnak? Megrázó üzenetet küldött ugyanis az élőknek.

legalábbis egy állítja egy parafenomén ikerpár. Azt mondják ugyanis, hogy Diana hercegnő kapcsolatot létesített velük a szellemvilágból.

Terry és Linda Jamison állítása szerint rendszeresen kommunikálnak halottakkal. 

Ezt úgy teszik meg, hogy engedik, a szellemek hadd szállják meg őket, hogy azok a kezüket irányítva üzeneteket írjanak a papírra.

Ezúttal állítólag Lady Diana üzent rajtuk keresztül...

És nem akármit mondott, amire sokak felkapták a fejüket, és a családjának, egyes érintetteknek is üzent.

Mint ismeretes, Diana hercegnő tragikus hirtelenséggel hunyt el egy autóbalesetben Franciaországban.

Az eset 1997 augusztus 31-én történt...

A hivatalos vizsgálat a sofőr alkoholos befolyásoltságát és ebből eredő felelősségét állapította meg. A hercegnő halálának okait sokan a mai napig vitatják.

Léteznek összeesküvés-elméletek, amelyek szerint Diánát a brit titkosszolgálat gyilkolta volna meg, erre azonban nincs ismert bizonyíték. Sokan valószínűtlennek tartják, hogy a brit titkosszolgálat a britek közkedvelt jelképe, a hercegnő életére tört volna.

Mások szerint legitimációs kockázatot jelenthetett volna, ha a jövendő király anyja férjhez megy egy muzulmán férfihez, és esetleg gyermeket is szül neki. Diána szeretőjének apja, Mohamed al Fayed továbbra is kitart a politikai gyilkosság feltevése mellett, és mindent megtesz ennek bizonyítása érdekében.

Hogy a parafenomén ikerpár szerint mit üzent Diana a túlvilágról?

Azt mondta, hogy megbocsájtott Károly herceg jelenlegi feleségének, Camillának, s örömmel venné, ha ő követné a trónon a királynőt, habár aggódik, hogy fiai ezt elleneznék.

A pár állítása szerint Diana azt is hozzátette, természetesen „ott lesz” a fia, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén, ahogy korábban Vilmos herceg esküvőjén is ott volt.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen bizarr hátborzongató


Megtekintések száma: 171447





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet