A harmadik világháború küszöbén: az illuminátusok fogják belevezetni az emberiséget a globális kataklizmába?

2021. augusztus 26., csütörtök




Az elkövetkező 5-10 évben egészen biztosan ki fog törni a harmadik világháború, mely egy modern vallásháború lesz az iszlám és a kereszténység között? A sakkbábuk már elfoglalták a fontos mezőket, és hamarosan megindul a globális játszma, melyet az illuminátusok használnak fel a Világkormány létrehozásához.

Közeleg a harmadik világháború. Ezt a frázist már régóta halljuk. Ami azt illeti, már a kétezres években felmerült annak a lehetősége, hogy kitörjön a világháború, sőt, jóval korábban, már a hidegháború idején is majdnem összeugrottak a szuperhatalmas egymással.

A harmadik világháború hajnala

Ahogy teltek az évtizedek, aztán a rettegett háború csak nem akart eljönni, amit senki sem bánt, mert sokan úgy tartották, hogy ez lenne talán az utolsó nagy háború a Földön, mivel az egész világ belerokkanna.

A kétezres évek előrehaladtával aztán új hangokat ütöttek meg a politikai elemzők, népességkutatók, és egy a jövőben bekövetkező vallási háborútól kezdtek el tartani. Ráadásul nem is teljesen alaptalanul.

Az elmúlt néhány évben ugyanis az iszlám fészkében kialakult egy Iszlám Állam nevű szervezet, mely komoly veszéllyel fenyegetett Európa számára.

Nem csak sikeres, és rengeteg emberáldozattal járó merényletet tudott végrehajtani az elmúlt 3-4 évben, de képes volt arra, hogy a semmiből mérjen csapást a nyugati világra.

Elöregedő nyugati világ, betörő keleti népek

Amellett, hogy nyilvánvalóvá vált minden nyugati ország számára, hogy a multikulturális törekvések gyakorlatilag megbuktak, egyre nagyobb teherként szakadt egész Európa nyakába a keletről bevándorló embertömeg.

Ez az áradat gyakorlatilag kontrollálatlanul érkezett Európába, köztük rengeteg terrorista és szélsőséges iszlamista. Megindultak a sakkbábuk felpakolása a sakktáblára, és az iszlám elfoglalta a stratégiai fontosságú mezőket ezen a képzeletbeli táblán.

A csatamező készen áll, és az elkövetkező években komoly fordulatok várhatóak, melyek együttesen eredményezhetnek majd egy tényleges harmadik világháborút.

A helyzeten az sem segít, hogy Európa társadalma szép lassan elöregedik. A jólétben, és a modern életvitelben az emberek már nem szülnek annyi gyereket, ellenben a keletről érkező emberekkel, akiknél nagyon magas a szaporulat.

A betelepedő, most még kisebbségben lévő, de teljesen más kultúrát valló népek rövid időn belül többségben lehetnek, ha Európa nem ébred öntudatára.

Vallási háború lesz

Korábban egy 15. századi térképet találtak régészek, melyet hosszasan tanulmányozva arra a megdöbbentő eredményre jutottak, hogy a térkép már akkoriban, sok-sok évszázaddal ezelőtt megjósolta az iszlám előretörését Európában.

Abban szinte mindenki biztos, hogy valóban főleg vallási töltete lesz ennek a háborúnak, és nem faji, etnikai, vagy egyéb indítéka.

Az is érdekes egybeesés, hogy az irat arról is beszámol, hogy az iszlám, mint egy kard, Európa szívén hatol át elsőnek, hogy később az egész világhoz hozzáférkőzzön. Egyszerűen az iszlám nem kompatibilis más vallásokkal, más kultúrákkal. Túl nagyok az eltérések, hiszen az iszlám és arab világban javarészt a nők jogai a sárba vannak teljesen tiporva.

Ez már eleve szembemegy az európaiak nézeteivel, és ez rengeteg konfliktushoz vezet majd a háború kitörése előtti években.

Pusztító fegyverekkel vívják majd

A jövő háborúját az iszlám hívei egyszerű, de hatásos fegyverekkel vívják majd. A nagyhatalmak hiába fognak bevetni mindent, még a legmodernebb csúcstechnológiát, addigra az iszlám be fog szivárogni nem csak Európába, hanem Oroszország és Amerika szívébe is, és belülről, féregként kezdi majd enni.

Belső emberek, alvó iszlám katonák és sejtek fognak aktivizálódni a megadott parancsra, és atomkatasztrófába fogják taszítani a stratégiailag fontos országokat.

Amerikát a földdel fogják egyenlővé tenni, szintúgy Oroszországot, ahol később ugyan nem fogják tudni azonnal átvenni a hatalmat, de már azzal is megelégednek, ha az arab kalifátus létrejöhet Európában, míg a világ többi nemzete a pusztulás szélére sodródik.

Ez persze egy rendkívül pesszimista, egy kicsi talán túlzó jövőkép, de benne van a pakliban, és ha Európa nem tesz valamit azért, hogy megerősödjön, ez a vészforgatókönyv könnyen valósággá válhat.

összeesküvés harmadik világháború illuminátusok kataklizma háttérhatalom


Megtekintések száma: 181848





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet