A harmadik világháború küszöbén? Észak-Korea rakétacsapással fenyegeti Amerikát!

2017. augusztus 9., szerda




Észak-Korea egy rakétatámadást mérlegel Az USA ellen - jelentette be a vezetőség.

A csapást az Egyesült Államok csendes-óceáni része, Guam szigete ellen lépné meg, de később nincs kizárva, hogy civilek által sűrűn lakott területekre dobjanak ballisztikus rakétákat.

A Koreai Néphadsereg egyik szóvivője a KCNA állami hírügynökség által közölt nyilatkozatában azt hangoztatta, hogy lényegében bármikor megtehetik ezt.

Tegnap arról szóltak a hírek, hogy minden megváltozott a világon, ugyanis Észak-Korea belépett a nukleáris fegyverrel rendelkező nagyhatalmak körébe, mivel sikerült előállítaniuk egy miniatűr nukleáris robbanófejet.

Ezeket ballisztikus rakétákba tehetik, így atomcsapást tudnak vele bármi a jövőben bárkire. Ezeket hiába robbantja fel időben Amerika, a légkörben szétterjedhetnek, vagyis beláthatatlan következmények lehetnek.

Észak-Korea kész megelőző csapást végrehajtani, ha úgy látja, hogy az Egyesült Államok provokációra készül ellene. nem sokkal ezután arról szóltak a hírek, hogy Amerika hatalmas flottát vezényelt Észak-Korea közelébe, egy 19 hajóból álló egységet.

Az Egyesült Államok két B-1B típusú stratégiai nehézbombázót reptetett át a Koreai-félsziget felett mintegy erődemonstrációként, válaszul Észak-Korea fenyegetéseire, és a közelmúltban történt atomkísérletekre.

Trump egyébként a Kínaiakban is csalódott, feszülnek az ellentétek, ugyanis mint mondta, semmi sem tesznek értük Észak-Koreában, csak folyamatosan szövegelnek, és ez így nem mehet tovább.

A hírre reagálva Donald Trump amerikai elnök kedden újságíróknak kifejtette: Észak-Korea "a tűzzel játszik", ha továbbra is fenyegetőzik.

"Észak-Korea jobban teszi, ha többé nem fenyegeti az Egyesült Államokat. Olyan tűzzel játszik, amilyent a világ még nem látott" - fogalmazott New Jerseyben lévő golfklubjában a szabadságát töltő Trump.

Sokak szerint ez lehet a harmadik világháború kezdete. ha ez a helyzet tovább eszkalálódik, könnyen kitörhet a harmadik nagy világégés, melybe más nemzetek is kénytelenek lesznek belefolyni.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség politika


Megtekintések száma: 52742





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet