A hazugság a sóról

2017. március 6., hétfő




Meghamisított szakvélemények, tudományosnak szánt cikkek, melyek a méregdrága sókkal etetik a lakosságot. De vajon milyen káros hatásaik vannak?

Átverik a világ legnagyobb életreformereit,legnagyobb konyhaséfjeit,közismert egészségszóvivőit,azaz szinte mindenkit. Meghamisított szakvéleményekkel,tudományosnak feltüntetett cikkekkel árasztják el a hírportálokat,miközben szervetlen ásványokkal,vas-oxiddal színezett szennyezett méregdrága és méreghatású sókkal etetik a lakosságot.

Ezek lerakódnak a szervezetben,csontritkulást rákot és végzetes betegségeket okoznak.

Mikor a nagyra becsült természetgyógyászunk 'Dr Weixl-Várhegyi László akinek daganatos betegei a desztillált víztől és patika sótól gyógyulásnak indulnak és erőre kapnak,a bíróság előtt rántotta le a leplet a sóiparról a következő történt:,

"Több, mint 57 féle sót vizsgáltunk be.,...

ezek között, több, mint 27 féle Himalaya sót

nem volt közöttük "jó" só...mind méreg volt.

hatalmas reklámszöveggel.

majdnem 20 tonnát vonattunk vissza ezekből".

A rajzon – egyszerűsítve – a sejtanyagcsere két FŐ eleme látható.

A KÁLIUM és a NÁTRIUM. – arányábrázolása. (százalékban kifejezve)

Egyetlen sejt, egy 12-24 órás periódusban, 2% - káliumot és 65% - nátriumot cserél.

Ez pedig több mint 32 – szeres szorzó.

De mi a helyzet ezzel jelenleg?......

Jelenleg túl vagyunk „etetve” KÁLIUMMAL. Ugyanis az összes műtrágyánk káliumalapú, és ezek miatt, az összes takarmánynövényünk, zöldségeink, és gyümölcseink is túltelítettek káliummal. A takarmánynövények esetében az álatokkal etetik meg a káliumtöbbletet, ami azután átkerül – többszörösére dúsítva – az állatokat elfogyasztó emberek szervezetébe is.

Az, hogy „túl vagyunk etetve káliummal”, nem esti mese, amit most találok ki, hanem: A lakosság vérképében folyamatosan mérjük a káliumtöbbletet – nem hinni kell, hanem mérni! – és folyamatosan mérjük a nátriumhiányt is! Ez pedig számos betegséghez vezet! Itt közlöm az egészséges referencia értékeket, (nem a meghamisítottat!) : Kálium: 3,6 – 4,2 mmol/liter, Nátrium: 142 – 148 mmol/liter, a klinikai kémiában. Ha ez alatt, vagy e felett vannak értékek, az kóros lehet. A lakosság vérképében a kálium pedig rendszeresen: 4,2 mmol/liter felett van, a nátrium pedig: rendszeresen 142 mmol/liter alatt! Ez pedig számtalan betegséget okoz, ugyanis nagyon kényes ez az egyensúly, csak az embereknek erről fogalmuk sincs! Továbbá, nagyon fontos infó: A közforgalomban lévő SÓK is káliumszennyezettek! Ezzel tovább rontják az egyébként is tragikus helyzetet.

Az egész rendszert így „találták ki” – már évtizedekkel ezelőtt. Sejthetitek, hogy nem véletlenül. A sóinkat kb. 20 éve mérgezik, irányítottan.

Rájöttek, hogy ha túladagolják a káliumot – sejtszinten – akkor elkerülhetetlenné válnak a legkülönbözőbb betegségek. Bármikor megállhat a szív, és a test számos részében tumor kialakulása is várható. Ez is történt. Soha nem látott mennyiségű daganatos beteg van ma hazánkban, és rengeteg a szívmegállásos hirtelen halál is. (a fiatalok körében is) Magyarázzák mindennel, csak az igazsággal nem.

A káliumszükségletünk többszörösét etetik meg velünk, - teljesen szándékosan – és elvonják az ÉLTETŐ NÁTRIUMOT, mondván: „méreg!” Ez népirtás.

A nátriumot mérgezőnek hazudják, a káliumot pedig „gyógyhatásúnak” – épp az ellenkezőjét állítják az igazságnak. Ezt sokan be is veszik…- olyan is az egészségügyi helyzet: lesújtó. A káliumra természetesen szükségünk van, de nem olyan mennyiségben, amilyenben jelenleg kapjuk.

A nátrium gyorsabban ürül a C-vitaminnál, ezért azt MINDENNAP pótolnunk kell, ha egészségesek akarunk maradni!

Ellensúlyoznunk kell a káliumtöbbletet, amit megetetnek velünk nap-mint nap!

Napi 30 gramm TISZTA NÁTRIUM KLORIDOT javasolunk minden élő embernek! (és desztillált vizet, legalább napi 2-3 litert!)

Ez az a mennyiség, ami hatékonyan képes semlegesíteni a gyilkos káliumtöbbletet, amit „belénk nyomnak” több oldalról is, az állatokban, a növényekben és a sókban!

A káliumot NEM KELL PÓTOLNI, mert így is sok van minden ételben! (abból csak 2% kell!!)

A NÁTRIUMOT KELL PÓTOLNI, mert azt viszont szándékosan kiszorítják az étrendünkből! (Abból meg 65% - kell!!)

Forrás: Tudnodkell.info

feltáró egészség megelőzés egészég


Megtekintések száma: 156000





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet