A hírek hamisítása zajlik - Egy ismert német újságíró vallomása - VIDEÓ

2022. január 21., péntek




Dr. Udo Ulfkotte, ismert német újságíró és szerző megelégelte, és felfedi, hogy számos jelentős újságban a hírszerző ügynökségek írják a cikkeket, kémként beépítve az újságírókat, meghamisítva az eseményeket.

"Az elmúlt hónapokban azt láttam, mennyire messzire ment el a német és amerikai média, és megpróbálja háborúba sodorni Európa, Amerika és a világ népeit."

"Nem volt helyes, amit a múltban tette, az embereket manipuláltam, Oroszország ellen uszítottam."

Dr. Udo azt is elmondta, hogy nem helyes az sem, amit számtalan kollégája tesz, ugyanis ők ezzel az egésszel elárulják az embereket nemcsak Németországban, de egész Európában is.

Itt vol az ideje szerinte, hogy nyilvánosság elé lépjen, mivel Európa vészesen egy nagy háború felé robog, és ha nem lépünk fel a bevándorlás párti és a hamis médiumok keltette hullámmal szemben, akkor idővel minden elvész.

Rengeteg politikus uszít háborúra a színfalak mögül, ezt pedig csak önös és anyagi érdekeik diktálják.

A német újságíró olyan dolgokról is mesélt, amit most először hallhatott a német sajtónyilvánosság abban az igaz formában, ahogyan tényleg megtörtént.

Dr. Udo szerint itt az ideje, hogy az emberek végre bepillantsanak a színfalak mögé, és rájöjjenek, miféle borzalmak zajlanak a média hamis színfalai mögött.

Az újságíró leleplező beszédében számtalan történelmi példát is felhoz.

HA ez a videó nem nyitja fel az emberek szemét, akkor semmi, és a társadalmunk menthetetlen!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika média


Megtekintések száma: 59012





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet