A Hold felszíne tele van idegen komplexumokkal?

2017. február 12., vasárnap




Egyre több, a közelmúltban készített Holdfelszíni felvételen bukkannak fel szokatlan, mesterséges alakzatok, épületek nyomai, vagy különös fények.

Mumifikált űrhajósnő egy ősi anyahajó roncsai közt

A Hold felszíne tele van szokatlan anomáliákkal. nem csak azokról a rendre felbukkanó fényekről beszélünk, melyeket a NASA együgyűen gázkitörésekkel magyaráz egy geológiailag halott bolygón, hanem a kráterekben megbúvó idegen űrhajókról, hatalmas, fémkupolákról.

Ezek egyértelműen egy fejlett, ősi civilizáció művei. Gondoljunk csak arra, hogy nemrégiben egy műholdas felvétel támasztotta egyértelműen alá a titokban levezényelt Apollo-20 missziót, mely során egy ősi, több ezer éves csillaghajó roncsaiba ereszkedtek le az Apollo huszadik missziója keretében.

A misszió során feltérképezték az óriási hajót, és komoly műszaki leírásokat gyűjtöttek össze, valamint technológiailag ismeretlen szerkezeteket szállítottak haza a Földre.

Rábukkantak még egy vezérlőteremre, ahol egy emberszerű, humanoid figura feküdt az ülésében, mely indiai vonásokkal rendelkezett.

Egyes ufókutatók szerint maga Ashtar kapitány lehetett, vagy valamiféle ufonauta nő. A lény kilétéről azóta is nagyon megoszlanak a vélemények.

Az ufonauta mumifikálódott tetemét állítólag hazahozták a Földre, és az 51-es körzetben tárolják lefagyasztva.

Bázisok,a felszínen, hasadékokban elterülő városok

A hírek szerint a test ékes bizonyítékot szolgáltatott a későbbi boncolások során arra vonatkozóan, hogy az indiai kultúrához hasonló kultúrát nem csak a Földön ápolták, hanem az univerzum távoli szegleteiben is, ahonnan a Holdon is jelenlévő egykori faj érkezett.

Rengeteg aktivitás van ég ma is a Holdon erre remek bizonyítékot szolgáltattak a 2013 decemberében a Hold körül keringő egyik Kína által felküldött műhold is.

A műhold által készített felvételeken több ízben tűnnek fel háromszög alakú épületek, éles határvonallal rendelkező kupolák, és fénylő dómok.

Egy ízben még egy hasadékban elterülő, sorba rendezett fényeket kibocsátó bázis is látható volt, melyet nem lehetett volna letagadni, sem természetes képződménynek bemagyarázni.

1976 óta nem jártak a Holdon, legalábbis komolyabb szerkezet nem landolt a Hold porában, ami szintén nem lehet véletlen.

Vajon mit találhattak ott korábban az amerikaiak, hogy soha többé nem tértek vissza utána?

Egy rejtett civilizációt? Egy haldokló csillagközi nép maradványait? Vagy lehet, hogy a Hodl még most is aktívan lakott?

Bányászat folyik a Holdon

Egyes elméletek szerint a Holdon egykoron bányászati kitermelést folytatott az a csillagközi térből származó faj, mely a Földet is meglátogatta az ősi időkben. És melynek az anyahajóját megtalálták az Apollo-20 misszió keretében, annak kapitány nőjével együtt.

A bányászattal tarthatták fenn magukat, és hatalmas űrhajóikat működtető technológiájukat. A Holdon ennek jelei ma is megtalálhatók, és nem egy olyan területet lehet találni, melyek magukon viselik a bányavidékek jellegzetességeit.

Hogy végül mi lett ezzel az ősi civilizációval? Nos, egy elmélet szerint akkor haltak ki, és semmisült meg a teljes infrastruktúrájuk nagy része, amikor a dinoszauruszok is kipusztultak. Ugyanis a globális kataklizmát talán nem is egy hatalmas aszteroida hozta el a Földre, hanem egy idegen invázió, melynek során kipusztították a Földi élővilágot, elvonták a Föld nyersanyagkészletének egy részét, majd tovább álltak.

Eközben megsemmisítették a Holdon élő fajt is, majd végleg eltűntek a kozmosz sötétjében. Ha ez így van, ők lehetnek az Anunnakik, a sáskaszerű idegen faj, mely csak pusztulást, és halált hoz mindenfelé, amerre jár. Talán egy napon visszatérnek, és meg kell küzdenünk velük a Földünkért…

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek invázió


Megtekintések száma: 165801





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet