A Hold felszínén felbukkanó gigantikus anomáliára bukkantak egy Apollo 8 felvételen?

2016. május 15., vasárnap




A felvételen látható furcsaságot nemrég fedezték fel a NASA rég kiadott archívumában. Képhiba, vagy egy óriási ajtó a Hold belsejébe?

Amatőrök vették észre, hogy a egyik Apollo 8 felvételen a Hold felszínén egy furcsa anomália bukkan fel. Nem tudni, hogy mi lehet, és mivel azóta sem jelent meg a Holdon, már nem is valószínű, hogy valaha kiderül.

Rengeteg elmélet született arra vonatkozóan, hogy pontosan mi lehet. Az Apollo 8 zársebessége igen nagy volt, ráadásul érzékeny szenzorokkal volt ellátva. A képeknek csak az egyikén látható a rejtélyes jelenség, ezért sokan úgy sejtik, hogy az anomália egy hiba eredménye a Hold álcázó rendszerében.

Egyesek szerint ugyanis a Hold egy mesterséges szerkezet, melyet idegen lények irányítanak, és a felszín egy óriási hologram, mely eltakarja a Hold szemmel láthatóan mesterséges objektumait.

hold-mesterseges-bejarat-2

Eszerint a teória szerint az Apollo 8 egy ilyen pillanatot kapott el, amikor hiba csúszott a rendszerbe, és egy pillanatra láthatóvá váltak a Hold mesterséges felszíni formái.

Hogy mi lehet az anomália, arról is megoszlanak a vélemények. Valaki szerint egy óriási kupolás csarnok, mások úgy vélik, hogy egy gigantikus fallal elkerített bázis. De olyan vélemények is akadnak, akik azt mondják, hogy egy óriási mesterséges bejárat látható a felvételen, melyre azért van szükség, hogy a Hold belsejében található anyahajókat elrejtsék a közepében.

hold-mesterseges-bejarat

Persze ezek csak feltételezések, az igazságot senki sem tudja. A szkeptikusabbak higgadtságra intenek, és azt mondják, hogy lehet, hogy csak egy egyszerű fénykép hibáról van szó. Tény, hogy ilyen, és ehhez hasonló képhibák előfordulhatnak, azonban nem ez lenne az első megmagyarázhatatlan képhiba.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 21617





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet