A jövő fájdalomcsillapítója lehet a kannabiszes tampon?

2018. február 12., hétfő




Vége minden menstruációs fájdalomnak és görcsnek?

Ilyen még nem volt! A kannabisz egy új felhasználási formájával kísérletezik az orvostudomány.

Méghozzá a kannabisz fájdalomcsillapító erejével. A kannabiszban számtalan olyan hatóanyag található, melyek korábbi klinikai kísérletek alapján rendkívül erősen képesek a fájdalomra hatni.

Még olyan szűnni nem akaró erős fájdalmakra is hatnak, amik a műtétek után léphetnek fel, de egyes vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a morfiumnál is erősebb a kannabiszban lévő THC és kannabinoidok.

nemrégiben Amerikában egy tampont fejlesztettek ki, melyben megtalálhatók a kannabisz kedvező hatást kiváltó hatóanyagai.

Teljesen ugyanúgy kell használni, mint egy hagyományos tampont.

Az előzetes kutatások és eredmények szerint szinte minden esetben bámulatos hatásai voltak.

A legerősebb görcsöket és fájdalmakat is feloldotta ugyanis a tampon, melyet idővel ha még szélesebb körben beválik, az egész világon elterjeszthetnek.

Azt fontos megjegyezni, hogy nincs semmilyen pszcihedelikus hatása, így azok a nők, akik használják, nem tépnek be tőle és nem is hallucinálnak.

Dr. Jennifer Berman, Beverly Hills-i urológus elmagyarázza:

“Amikor egy nőnek menstruációs görcsei vannak, a méh összehúzódik… Az izom görcsbe áll és gyulladásos mediátorokat szabadít fel, melyek súlyosbítják a fájdalmat. A kannabisz általában úgy csökkenti az izomgörcsöket, hogy fokozza a vérkeringést, és csökkenti az izom-összehúzódást. Amikor felfokozzuk a vérkeringést, segítünk a szövet oxigénellátásának visszaállításában, és ezáltal csökkentjük a gyulladást és a rossz közérzetet.”

“Amikor egy gyógyszert nem orálisan vagy helyi kezelésként, hanem a vagina nyálkahártyáján keresztül juttatunk be a szervezetbe, akkor rögtön felszívódik a vérkeringésbe.” – mondta Dr. Berman.

Rengeteg vásárló esküszik a termék hatékonyságára, azonban az FDA eddig nem ismerte el, hogy a terméknek gyógyászati értéke lenne.

Az Alternative Health riportja alapján gyerekszülésnél is alkalmazható lehet a kannabisz a szülési fádjalmak enyhítésére.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen egészség életmód kannabisz


Megtekintések száma: 98323





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet