A kannabisz olaj a melanomát is képes meggyógyítani a kutatók szerint - meggyőző képek!

2017. augusztus 5., szombat




Konkrét tapasztalatok, esettanulmányok támasztják alá. Azonban, ha ez kitudódna, a gyógyszeripar - főleg az onkológia - lehúzhatná a rolót.

A kannabisz egy igazi csodaszer. Egy olyan csodaszer, amit a 70-es években már igazoltak, és tudták róla, hogy kedvező hatása van, azonban akkor megpróbáltak a szőnyeg alá söpörni, mivel egy sokkal jövedelmezőbb, de kevésbé hatékony megoldást akartak szétterjeszteni a bolygón: a Penicillint és az antibiotikumok széles családját.

Mára ezt tudjuk, hogy bár sok ember életét valóban megmentette, teret engedett a szuperbaktériumoknak - főleg a túlzott használatuk - így ma legalább annyi ember van veszélyben, mint amennyi életét annak idején ezzel megmentették.

A gyógyszeripari láz lecsengésével aztán lassan újra előtérbe kezdett kerülni az elfeledett gyógyszer. a kannabiszból kivont olaj, a kenderolaj, mely képes volt a legkülönfélébb betegségek, így a rák meggyógyítására, vagy nagymértékű visszaszorítására is a szervezetben.

Alapjaiban véve a tumorok méretének csökkenését tudták előidézni a kannabisz olajos kezelésekkel.

Mindemellett a rákos sejtek elől elzárta a tápanyagokat, így azok lassan elkezdtek elhalni.

Ezen hatásokat ma már laboratóriumokban is igazolták, de még nem volt meg a nagy gyógyszeripari áttörés, mely megengedné azt, hogy széles körben mindenki számára ugyanúgy elérhető legyen, mint mondjuk egy kemoterápia.

Elég sok esetben a melanoma ellen is volt, ami az egyik legnehezebben kezelhető, legagresszívebb ráktípus a bőrön. Nagyon sok beszámoló, valós tapasztalat lelhető fel arról, hogyan ecsetelték naponta többször kannabisz olajjal a melanomás területet.

Ezeken a területeken aztán idővel mindig visszahúzódott, majd teljesen megszűnt a rákos sejtek burjánzása.

És hogy miért nem beszél erről a gyógyszeripar széles körben? Mert nem lenne munkája az onkológusoknak. Az ipar, mely a rákra épült, teljesen lehúzhatná magát a toaletten. hatalmas érvágás lenne ez az egészségügy halálgyárának, hiszen dollármilliárdoktól esnének el, mivel egy-egy kemoterápiás kezelés hihetetlen összegekbe kerül az USA-ban, és idehaza sem olcsó.

Idővel azonban biztosak vagyunk benne, hogy meg fog történni a nagy áttörés. A paradigma váltás, ami után már semmi sem lesz ugyanaz, és az egészségügy megtisztul a korrupciótól és a profithajhászástól.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákgyógyszer kannabisz


Megtekintések száma: 102977





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet