A karma 12 törvénye: ha ismered, tisztában vagy önmagaddal, és a képességeiddel

2017. május 12., péntek




Ezt mindenkinek tudnia kellene, aki teljes életet akar élni.

Sokan mondják, hogy aki a karma szerint él, az teljes, és boldog életet él, mert tisztában van a karma törvényei által önmagával, és a világgal, és tudja, hogy milyen egyetemleges képességekkel rendelkezik.

Te vajon tisztában vagy a karma 12 törvényével?

1. A nagy törvény

Amint vetsz, úgy aratsz. Ez mindig és mindennel íyg van, és ez az ok-okozati összefüggés megkerülhetetlen. Ahhoz, hogy boldog legyél, és szeretve legyél neked is tudnod kell szeretned.

2. A teremtés törvénye

Az élet sohasem következik be magától. Ehhez mindig egy külső beavatkozásra is szükség van, általunk. Vedd körbe magad olyan dolgokkal az életedben, amiknek helyt akarsz adni, és te magad is teremthetsz egy újabbat.

3. Az alázat törvénye

Ha valakiben látunk egy negatív tulajdonságot, az nem vonja maga után azt, hogy mi a létezés egy magasabb fokán vagyunk jelen. Sőt, érdemes mindig megbecsülni ezeket az embereket, és megtanulni belőle azt, hogy hogyan ne váljunk hasonlókká.

4. A fejlődés törvénye

Mindig, és folyamatosan fejlődj. A folyamatos túléléshez folyamatos változásra van szükség. Arra, hogy képezd magad mind lelkileg, mint akár testileg is.

5. A felelősség törvénye

Mindig mindenért és mindenkiért részben felelős vagy, akár hajlandó vagy magadnak beismerni, akár nem. A környezeted ugyanis valamilyen tekintetben a belső világod egyfajta leképezése.

6. Az összefüggés törvénye

Még ha jelentéktelennek és értelmetlennek is tűnik egy-két tettünk, mégis valamiféle jelentéssel bír, mert az Univerzumban minden összefüggésben van egymással. Ezt soha ne feledd. Az egymással látszólag nem összefüggő dolgok vannak néha a leginkább kapcsolatban egymással.

7. A koncentráció törvénye

Egy időben nem lehet két dologra gondolni. Sohasem tudunk egyszerre több dologra fókuszálni anélkül, hogy valamelyik dolog megsínylené. Ezt mindig tartsd észben!

8. Nagylelkűség törvénye

Ha valamit igaznak gondolsz, akkor egyszer majd be is kell azt bizonyítanod, a te sajátos módodon. Ez az a pillanat, mikor gyakorlatba kell ültetnünk mindazt, amit tanultunk.

9. Az itt és most törvénye

Nem szabad, hogy állandóan a múlttal foglalkozz, és benne élj! Mindig Tekints a jövőbe, és próbáld meg az előtted álló lehetőségeket nézni, ne a magad mögött hagyott elszalasztott ziccereket.

10. A változás törvénye

A történelem mindaddig megismétli önmagát, ameddig nem tanuljuk meg a leckét. Ez mindig is így volt, és így is lesz. Ha nem jössz rá, mi volt a hibád, mindig el fogod azt követni, mert a karma azt akarja, hogy megtanuld a leckét.

11. A türelem törvénye

Fontos, hogy midig mindenben légy türelmes. A boldogság, vagy az igaz szerelem sem akkor jön, amikor azt a legjobban keresed. Ez csak görcsös elvárásokat szül, és egy állandó boldogtalanság érzést.

12. Az inspiráció törvénye

Fontos hogy tudd, hogy azt kapod, amit adsz. Amit átélsz, az téged tovább formál, és azt idővel beleforgathatod valami másba. Mindenből inspirációt lehet meríteni, csak meg kell találnod a módját.

Ha ezeket a törvényeket követni fogod, abban biztos lehetsz, hogy sokkal minőségibb és boldogabb életet fogsz tudni élni.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria test és lélek spirituális önismeret karma


Megtekintések száma: 503424





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet