A kis Levente 5 évesen igazi borzalmakat él át Non-Hodgkin Lymphomássan! Segítsünk rajta!

2018. június 4., hétfő




Aki tud, az segítsen, a cikkben megtalálja a család elérhetőségét. Bárki BÁRMIBEN tud segíteni, jelentkezzen!

Az édesanya levele:

2017. június végén kezdődött Levi betegsége, ami nyirokcsomó duzzanattal jelentkezett. 

A háziorvosunk laborvizsgálatokra küldte, majd miután a leletei szerint minden rendben volt, viszont a nyirokcsomó már ránőtt a garatra, a fül-orr gégészetre irányított, ahol nem találtak gégészeti problémát. 

Nyelési nehézségek jelentkeztek nála, így a házi orvosunk továbbutalta az infektológiára, aki pedig azonnal a haematológiára, ahol a vizsgálatok kiderítették, hogy prekurzor T-sejtes akut Lymphoblastos Lymphoma a betegsége.

2017. augusztus 11. napjától I-BFM-LL 2009 Protokoll szerinti kezelése megkezdődött, azóta kapja a kemoterápiás kezeléseket. Csak szövettani vizsgálata volt, mert a daganat nem eltávolítható, az elhelyezkedése miatt, illetve idegszálakkal van átszőve. Szeptember végén volt PET CT vizsgálata, mely szerint jól reagál a kezelésekre a Levi szervezete.

A kezelések alatt többször kapott vérkészítményt. Hogy pontosan meddig tartanak, a kezelések még nem tudjuk, bízunk benne, hogy sem csontvelő átültetésre, sem sugárkezelésre nem lesz szüksége!

Három gyermeket nevelünk a férjemmel, Levi a középső, a testvérek, nyolc és három évesek. Amikor Levi betegsége kiderült, már készültem vissza a munkahelyemre dolgozni, de így továbbra is GYES-en vagyok, egyetlen jövedelmünk férjem keresete, aki egészségügyi dolgozó, műtőssegéd. 

Van egy családi házunk, hitellel, egy fizetésből nem könnyű megoldani mindent. A kórházi kezelések időtartama alatt én is a kórházban tartózkodom a gyermekem mellett.

A jelenlegi helyzet nem csupán anyagi terheket ró ránk, lelkileg sem könnyű feldolgozni, hogy egyik napról a másikra a gyermekünknek meg kell küzdeni a rettegett kórral, hogy kemoterápiák, fájdalmas vizsgálatok, kórházi környezet az, amiről szól ötéves kisfiúnk élete, ahelyett, hogy óvodába járna, az udvaron szaladgálna, és a testvéreivel játszana. Mindent megteszünk, hogy mielőbb így legyen!

Levi szobáját fel kell újítani, bebútorozni, hogy megfelelőek legyenek számára a körülmények. Ehhez kérünk segítséget, melyet hálás szívvel köszönünk előre is.

Banki adatok

Bank neve:
OTP Bank Nyrt.
Számlatulajdonos neve:
Gyarmati Zoltán és felesége (édesanya, édesapa)
Számlaszám:
11773384-00754084
IBAN:
HU88 1177 3384 0075 4084 0000 0000
SWIFT/BIC:
OTPVHUHB
Közlemény / megjegyzés:
Gyarmati Levente közjóléti célra juttatott ajándék TJ

Kapcsolattartó adatok

Név:
Szőke Anita (édesanya)
Telefonszám:
06-20/251-1283

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 15421





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet