A kormányzat antigravitációs technológiával kísérletezik a McDil légibázis közelében?

2023. július 17., hétfő




Több dokumentum is bizonyítja, hogy az emberiség földönkívüli technológiákat tesztel.

Nemrégiben fellebbentették a fátylat arról, hogy pontosan mi is folyik a Földön. Ugyanis a legnagyobb megdöbbenésünkre az emberiség olyan technológiákkal kísérletezik, melyek látszólag sohasem voltak a földi, ember alkotta technológia részei.

Ez rengeteg kérdést felvet az emberiség a földönkívüliekkel való kapcsolatáról.

Egy dolgot azonban mindennél jobban bizonyít: az emberiség már évtizedek óta tudhat az idegenek létezéséről, vagy még annál is régebb óta.

A roswelli események után pedig lehetőségünk nyílt megismerni a műszaki megoldásaikat is - állítja több kutató is.

Nemrég egy kilenc fotóból álló sorozat látott napvilágot, melyeken két UFO látható a MacDill légierő bázis, a Különleges Műveleti Parancsnokság közvetlen szomszédságában.

Az UFO-k téglalap és háromszög alakúak voltak, és úgy tűnt, hogy antigravitációs technológiát alkalmaznak, és egymással kölcsönhatásban vannak.

A fotók eredeti forrása egy JP monogramú ismeretlen, aki nem vállalta a nyilvánosságot, mivel elmondta, hogy ezért a szivárogtatásért az életére fognak törni.

Azt is állítja, hogy kapcsolatban áll a Különleges Műveleti Parancsnokságon dolgozó személyekkel, akik informális módon tájékoztatták őt bizonyos titkos műveletekről, melyeknek a TR-3B repülőgéphez és Észak-Koreához van köze.

JP sokminden mást is elárult arról, hogy valójában mi folyik a színfalak mögött.

Már korábban is rengeteg olyan információt közölt, mely később hitelesnek bizonyult, így megbízható forrásnak tekinthető.

JP soha nem látott még téglalap alakú ufót, melyet a Mexikói-öböl felett lehetett látni időnként, és világszerte is egyre többen tapasztaltak.

Egy ízben egy olyan 4-szögletű szerkezetet látott, mely a semmiből jelent meg, akárcsak egy háromszög alakú repülő szerkezet, feltehetőleg egy TR-3B. Egy platform hajóval léptek kölcsönhatásba. Az egész 2000 méteres magasságban történhetett.

Amikor a háromszögletű és négyszögletű szerkezetek közelebb értek egymáshoz, és kölcsönhatásban voltak egymással, nagyon magas frekvenciájú zajt lehetett hallani. Egészen bizonyos, hogy nem drónok vagy ballonok voltak. és még csak nem is hagyományos hajtóművel felszerelt járművek.

JP szerint ezek antigravitációs technológiával lebegtetett objektumok voltak.

Elmondása szerint a NASA és a Pentagon, valamint a hadsereg közös együttműködéséből született, és az 1947-ben lezuhant roswelli csészealj műszaki paraméterein alapszanak.

Az idegen technológia tehát már rég belépett az életünkbe, és az elmúlt 20 év nagy technológiai fejlődése is mind annak volt köszönhető, amit a roswelli ufóban találtak - állítja JP.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 225406





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet