A közelgő Nibirut észlelhette a NASA a Kepler űrtávcsővel?

2017. június 16., péntek




Az amerikai űrügynökség nagy valószínűséggel a Kepler és az exobolygókról kapott új eredményekkel kapcsolatban tesz bejelentést, de akadnak olyan vélemények, miszerint valami olyat észlelhettek, amiről úgy gondolták, mostmár tájékoztatni kell a világot. Összeszedtük az 5 legérdekesebb teóriát a közelgő NASA bejelentéssel kapcsolatban.

A NASA Június 19-ére egy hihetetlen bejelentést fog tervezni, legalábbis a hírek és egyes bennfentes információk szerint köze lehet az idegen, azaz földönkívüli élethez is.

Összeválogattuk a neten, egyes oldalakon, és fórumokban felmerülő legbizarrabb és egyben legérdekesebb elméleteket arról, hogy mit fognak bejelenteni.

Új, élhető Föld

Az egyik legnépszerűbb elmélet az, ami egyben a legvalószínűbb is. Mégpedig az, hogy egy új Földet találtak a kutatók a Kepler segítségével. Egy olyan különleges exobolygót, mely nagyon sok tekintetben hasonlíthat a saját bolygónkra.

Oxigén és víz lehet a légkörében, valamint a felszínen is folyékony állapotban lehet meg rajta a víz, és egy csillag körül helyezkedik el, a lakható zónán belül.

Idegen civilizáció jelei egy exobolygón

Egy másik elképzelés szerint a NASA olyan bizonyítékokra bukkanhatott, melyek arra utalnak, hogy az egyik exobolygón élet van. méghozzá nem akármilyen életformák: fejlett civilizációtól származó légköri nyomok, különféle szennyeződések jelei lehetnek.

A NASA éppen ezért ezt egy külön sajtótájékoztatóban akarja most bejelenteni, felhívva rá a figyelmet, hogy a szennyeződések akár vulkanikus aktivitásból is származhatnak, így a levegőben fog lógni a jövőben, hogy ipari folyamatok, vagy a természet műve-e az, amit légköri szennyezésként azonosítottak.

Exobolygó, elérhető közelségben

Az is nagyon hírértékű lehet, hogy egy olyan exobolygóra bukkantak, mely itt található akár a Naprendszerünk szomszédságában. Ha ez így van, még azősrégi űrmeghajtási rendszerekkel is "csak" évtizedekben telne eljutni oda, a modern újgenerációs kísérleti hajtóművekkel pedig csupán évek alatt oda lehetne jutni.

Azonban ez kevésbé valószínű, mivel, ha a Naprendszerünktől ennyire távol lenne, az nagy valószínűséggel csak egy fagyott, és állandóan jeges világ lenne.

A Nibiru felfedezése

Talán a legbizarrabb elmélet mind közül. Eszerint a sejtés szerint a közelgő Nibirut észlelhette a NASA. A Nibiruról azt beszélik, hogy egy vörös óriásbolygó, melyen ősi idegenek, az Anunnakik élnek, és több ezer évenként kerüli meg a Napunkat, és kerül Földközelségbe.

A Nibiruról számtalan riasztó prófécia szól, melyek szerint össze fog egy napon ütközni a Földünkkel, kipusztítva az emberiséget.

Földönkívüli jel

Az is lehet, hogy az egyik űrbéli régióból egy földönkívüliek által generált, mesterséges jelet foghattak a Kepler űrtávcső egyes műszerei. Az üzenet mesterséges eredete elég valószínű lehet, de a NASA nem volt teljesen biztos benne.

Most, hogy azonosították a lehetséges eredetet, a NASA be akarja jelenteni az információkat, mint a Kepler program eredménye.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek nasa összeesküvés nibiru


Megtekintések száma: 105154





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet