A közelgő Nibirut sikerült felvételen rögzíteni? Sokkoló videó látott napvilágot

2021. október 21., csütörtök




Ha ez igaz, akkor komoly bajban van az emberiség.

Jól nézd meg az alábbi felvételt, és gondold végig, hogy pontosan mit is látni rajta. Segítünk. Egy óriási fénylő gömb bukkan fel, két apróbb fénypont társaságában, melyek feltehetőleg földönkívüli űrhajók.

Bizarr, de a gömbszerű anomália követi őket, méghozzá viszonylag nagy sebességgel.

Mindennek nem lenne szabad láthatóvá válnia az égen. A szürreális jelenetsor ugyanis a Kék sugár hadművelettel kapcsolatos összeesküvések szerint maga a valóság.

Ugyanis ezen teória hívei szerint a HAARP a NASA-val karöltve próbál minden nyomot eltüntetni arra vonatkozóan, hogy egy gigantikus bolygó, a Nibiru közeleg felénk. Egy hamis holografikus hálóval tusolják el a nyilvánvalót, és azt, hogy a Föld sorsre hamarosan megpecsételődik.

De miről is van szó?

2012 óta már szabad szemmel is látni lehet Marsuk csillagát. Sokan ekkorra tették eredetileg a világvégét. Azonban valójában azért torkollott volna káoszba a világ, mert ekkor ismerte volna fel azemberiség, hogy még néhány évtizede van hátra, vagy csupán évei.

Aztán valamikor 2012 előtt működésbe lépett a HAARP és a chemtrailek segítségével, a NASA felügyelete alatt irányított holografikus égbolt.

Eltakarva ezzel a közelgő végzetünket, így nyugalomban, és tudatlanságban tartva az egész világot.

Csak remélni merjük, hogy ezen összeesküvés elméletek nem igazak, mert, ha egy kicsi is valós belőlük, akkor az emberiség komoly bajban van!

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál megmagyarázhatatlan összeesküvés nibiru kataklizma


Megtekintések száma: 273679





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet