A legundorítóbb dolgok, melyeket megettek

2016. december 7., szerda




Remek videó válogatásunk összeszed néhány olyan esetet, amikor emberek olyan dolgokat ettek meg, amitől minden jó ízlésű embernek nagy eséllyel fordulna ki a gyomra.

Undorító dolgok mindig is léteztek, és ezeket egy időben tabuként kezelte a társadalom. Az utóbbi években azonban a kommunikáció fejlődésével a média segítségével olyan megdöbbentő kulturális gasztro sokkban lehet része bárkinek, aki egy kicsit szeretne kimozdulni a komfortzónájából, hogy ma már nincsenek tabuk.

Egy korábbi cikkben kielemeztük, hogy milyen ihatatlan, bizarr és egyben undorító löttyök léteznek a világban, de találkoztunk már olyan erős kávéval is, mely képes lenne megölni egy felnőtt embert.

A kávék szerelmesei sem panaszkodhatnak, hisz a legnagyobb ínyencek elefánt, vagy cibetmacska ürülékkel dúsított kávékat kortyolgathatnak a teraszon.

A legundorítóbb ételekről már nem is beszélve, mint az élve megfőzött madár embrió, vagy a különféle csúszómászók.

Ebben a remek, de nagyon gyomorforgató videóban is kitette néhányan magukért. Akinek van elég lélekjelenléte és gyomra végignézni, az találkozni fog mindenfélével.

Nyers hallal, feles pohárnyi friss disznóvérrel, csótánnyal, de olyan bátor jelentkező is akad, aki a saját hányását issza meg egy fehér műanyagpohárból.

Csak erős gyomrúaknak, mi előre szóltunk!

hihetetlen bizarr durva undorító


Megtekintések száma: 59155





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet