A liberálisok szerint nincsenek no-go zónák Európában: ellenben EZ a valóság!

2017. augusztus 14., hétfő




Elhiszi még valaki azt, hogy a bevándorlás ártalmatlan, és az egyelőre kisebbségben lévő arab massza csak barátkozni akar? Megdöbbentő igazságok az EU no-go zónáiról!

A liberális média folyamatosan azt szajkózza, hogy a migránsoktól nincs okunk félni. Szegények menekülnek a saját országukból, és folyamatosan csak támadások érik őket a csúnya gonosz őslakosok részéről.

Mi, európaiak elvégre nem vagyunk igazán toleránsak velük, nem igaz?

A német és liberális média hazugsága az is, hogy a multikulti már rég megbukott, és kisebb árnyéktársadalmak alakultak ki a bevándorlók, itt letelepült arab és egyéb nemzetiségű csoportok között.

Egy ország alakul ki az országokban. Egy másik társadalom, mely idővel át fogja venni a hatalmat Európa felett.

Mi a helyzet a no-go zónákkal? Azokkal a fekete foltokkal Európa városainak térképein, ahová fehér ember ma már nem teheti be a lábát, ha jót akar magának? A migráns simogatók elmondták, hogy nem léteznek ilyen zónák.

Sőt, aki ezt állítja, az nincs tisztában a bevándorlással – hangoztatják.

A Russia Today újságírói viszont sok ilyen helyen jártak. Ahová a rendőrség inkább egyenruha nélkül lép, vagy egyáltalában nem megy oda, hacsak nem kaptak rá kifejezett parancsot.

De nem csak ők, hanem egyes német médiamagazinok csoportjai is rendszeresen átnéznek "a fal túloldalára" és próbálják bemutatni, milyenek a no-go zónák.

Ahová a tévéstábok is félve mernek bemenni, és nem egy alkalommal az európai rendőri szerveket is elzavarták, akik már csak erősítéssel mernek bemenni ezekre a területekre. De hivatalosan továbbra sincsenek no-go zónák.

Legtöbbször csupán lepukkant helyeknek néznek ki, ahol jönnek-mennek a drogárusok. 

De váratlanul kitör a balhé. Autók égnek, embereket késelnek meg, vagy vernek halálra. Ez náluk, keleten teljesen megszokott, hétköznapi dolog volt, de az európai identitással ez valahogy sehogy sem fér össze.

Az a riasztó ezekben a zónákban, hogy nagyon összetartó, helyi közösségek kovácsolódnak bennük. Egyesek azt is megkockáztatják, hogy kifejezetten szélsőséges terrorista neveldeként, a sátán inkubátoraiként működnek.

Ne feledjük, a franciaországi több száz ember halálát követelő fegyveres lövöldözés elkövetői is Brüsszel egyik városnegyedében terveljék ki az egészet, ahol fegyverhez, droghoz, bármihez hozzájuthattak, teljesen észrevétlenül, saját no-go zónájukon belül.

A nagy kérdés az: hová fajulhat ez? És miért nem ismerik be végre a liberálisok, és az általuk működtetett média, hogy igen is, vannak no-go zónák, melyek egyúttal a multukulti ékes bukásának legnagyobb kézzelfogható bizonyítékai.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika migráció beváncorlás


Megtekintések száma: 97369





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet