A Malakiás-lista szerint az utolsó pápa korát éljük?

2017. május 9., kedd




Uralkodása végén megsemmisül az egyház, romba dől Róma, a fél világgal együtt.

Létezik egy több száz éves lista, mely leírja, milyen pápák fogják vezetni az egyházat, egészen a végidők kezdetéig, amikoris a világ gyökeresen megváltozik, és hatalmas háborúk fognak dúlni a Földön, miközben Róma elpusztul, és az Antikrisztus ámokfutásba kezd a világban.

Igencsak vészjósló az, hogy sokak szerint a Malakiás-lista szerinti legutolsó pápa maga Ferenc pápa lehet.

A listán ugyanis összesen 112 pápa neve szerepel. XVI. Benedek a 111. egyházfő volt a sorban. A jelenlegi pápa pedig a 112., vagyis az utolsó, mielőtt eljön a végítélet.

Malakiás II. Ince pápának küldte a pápák listájáról szóló, állítólag egy római látogatása idején történt látomásán alapuló írását. A titokzatos listát az évek során számos rejtély övezte és sokan kételkedtek hitelességében.

Azonban az évszázadok alatt bizonyított: a pápákat mindig megfelelő sorrendben jósolta meg, és a rájuk írt jellemzők is megegyeztek.

A pápalista minden egyházfőről rövid, rejtélyes mondatokat közöl, amit sikerült összeegyeztetni az eddig élt pápák életével és uralkodásával. Éppen ezért nagyon sokan hisznek a listában, ez pedig félelemérzettel tölti el őket.

Ugyanis a listának a 112. pápával vége szakad.

Sokan esküsznek rá, hogy annak idején II. János Pál nem véletlen halt meg. Gyengülését annak köszönhette, hogy különféle borzalmas víziói voltak az elkövetkező világégésről.

Érezte, hogy nagyon közel a vég, és ez a vízió annyira elgyötörte, hogy a sötétség végül magával ragadta.

A listán szereplő utolsó pápa neve Petrus Romanus. mint ismert, ilyen nevű pápa nincs, és jelenleg Ferenc pápa vezeti az egyházat. Mégis, ő lehet az az utolsó pápa, amiről ír a Malakiás-lista.

Egyes elméletek szerint ugyanis tudatosan nem Péter nevűt választottak, mert biztosak voltak benne, hogy akkor egészen biztosan bekövetkezik a jóslat. Sokak szerint ez nem akadályozza meg azt, hogy a végzet időben elérkezzen hozzánk. A pápát feltehetőleg egy ellene elkövetett szélsőséges merényletben fogják megölni, így hozva el hirtelen a végidőket.

A végidőkre pedig már számos jel utal világszerte.

Az égen feltűnő látványos jelek, Istenre emlékeztető alakzatok, keresztek, kezek, arcok pedig mind-mind azt súgják: nincs hátra sok. Több helyszínen is észlelték már az apokalipszis lovasait is.

Ha egyszer majd egyszerre tűnnek fel, kezdetét veszi a mindent felperzselő, egész Földre kiterjedő háború.

Napjainkban valóban komoly fenyegetést jelent egy esetleges újabb világháború kitörése. A legtöbben úgy vélik, hogy a harmadik világháború gyakorlatilag még az elkövetkező hetekben, de mindenképpen ebben az évben kirobbanhat.

"Úgy érzem pápaságom rövid lesz: négy vagy öt év. Nem tudom. Vagy kettő-három. Hát, kettő már eltelt. Ez egy bizonytalan érzés, amely szerint úgy vélem, hogy az Úr rövid küldetésre választott ki.” - állította egyszer nem olyan rég Ferenc pápa, ami szintén megerősít egyesek abban, hogy tényleg nincs már messze mindaz, amit a Malakiás-lista jósol.

Hogy mit tehetünk addig? Semmit. Ha ez valóban bekövetkezik, akkor bármikor jön majd, nem leszünk eléggé felkészülve rá.

És csak egyet tehetünk őszintén, tiszta szívből: reméljük, hogy elnyerjük a belépést Isten országába, ha elérkezik az idő, és a világunk romjai felett újra eljön az atya ítélkezni élők és holtak lelke felett.

OSZD MEG másokkal is!

vallás vatikán biblia harmadik világháború apokalipszis antikrisztus egyház végidők prófécia összsesküvés


Megtekintések száma: 77876





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet