A második eljövetel: Krisztus jön el ítélni élőket és holtakat?

2016. október 4., kedd




Háborúk, égi jelek, terrorizmus, a vizek vérré válása. Jelek, melyek azt vetíthetik előre, hogy közel a végítélet, és a második eljövetel. De vajon mikor következik be, hogy el kell számolnunk a bűneikkel?

A Biblia szerint a végidőkben el fog jönni a félelmetes bíró, hogy ítélkezzen az élők és a holtak felett. A végidőket különböző természeti katasztrófák, égi jelek fogják előre vetíteni.

Az utóbbi években egyre felmerül a második eljövetel lehetséges időpontja, és lehetősége. De vajon tényleg közel van a vég?

Az utóbbi évek aggasztó eseményei

Tény, hogy az utóbbi évek, és az elmúlt két évtized aggasztó eseményekkel teli volt. Sokak szerint minden a 2001 szeptember 11-i terrortámadással kezdődött, és valójában akkor, azon a napon indult meg a romlás útján a világ.

Mások úgy vélik, hogy ennek nincsen köze a terrorhoz, és a világ bomlása már sokkal régebb óta elkezdődött, és egy lassú, de egyre gyorsuló folyamatról van szó.

Tény, hogy régebben lassabban folytak az események, most pedig pillanatok alatt dőlnek meg diktátorok uralmai, országok vezetősége, és akár egy óra alatt eldőlnek komplett háborúk.

Az elmúlt években pedig az iszlám térnyerése volt igazán aggasztó a világ számára. Az iszlámot követő emberek egy része ugyanis tűzzel-vassal hirdeti az iszlám értékrendjét, ami a nők elnyomásához és a kereszténység kiirtásához vezethet hosszabb távon.

Egyesek szerint a harmadik világháború, ha lesz ilyen, az egy valódi vallásháború lesz az iszlám és a kereszténység között. A második eljövetel ennek a globális háborúnak a végén következne be.

Hogy végül ki nyerné a háborút, az nem kérdés, ellenben az, hogy a második eljövetel pontosan hogyan fog zajlani, arról már nagyon is megoszlanak a vélemények.

Szokatlan égi jelenségek

Az utóbbi években számtalan olyan dolog tűnt fel az égen, melyeket korábban soha nem láttak. Észleltek többek között egy olyan égi anomáliát, mely olyan, mint Isten keze. Egy másik alkalommal lovasokat láttak kirajzolódni a felhők között.

Ezekről a lovasokról sokan úgy tartották, hogy az ősi magyarok szellemei, míg mások szerint az apokalipszis lovasai.

Az apokalipszis lovasainak egyikét már korábban is látták, néhány éve az egyiptomi zavargások idején az egyik utcaképről készült tévé felvételen tűnik fel.

A szkeptikusok itt is csak fényjelenséget sejtettek a háttérben, de érdemes újra és újra megnézni a felvételt, és a képeket: nem úgy tűnik, mintha optikai csalódás lenne. Nagyon is valódinak tűnik a titokzatos szellem lovas.

Egyre szaporodnak a hasonló megfigyelések, amik a Bibliai jóslatot vetíthetik előre: közeleg az ítélet napja!

Az új világrend felemelkedése?

Sokan az ítélet napját szorosan összekötik az Új világrend felemelkedésével. Sőt, az Új világrend felemelkedésében hívők szerint a Kék sugár hadművelet is egy valós dolog.

A kék sugár hadműveletet a NASA vezeti, titokban a PENTAGONNAL, és az a céljuk, hogy az atmoszférába és a légkörbe chemtrailek segítségével permetezett részecskék segítségével égi jelenségek hologramját hozzák létre.

Ezzel előidézve mesterségesen Jézus második eljövetelét. A népek be fognak hódolni az Isteni csodának, és egy emberként fognak térdre borulni a megjelenő szent próféta előtt. Sokak szerint ez az ismeretlen alak fog majd megoldást nyújtani az addigra az iszlám és a kereszténység között dúló háborúra.

Az emberek pedig minden személyiségi jogukat feladják a biztonságuk érdekében, így lesz képes hétköznapjainkban megvetni a lábát az Új világrend, melynek fő célja, hogy az emberiség egészét saját irányítása, megfigyelése alá hajtsa.

Persze az még kérdéses, hogy ez pontosan mikor is következik be. Lehet, hogy még van néhány évünk, de lehet, hogy már most is túl késő, mert már titokban szövögetik terveiket…

összeesküvés vallás jézus új világrend világkormány második eljövetel


Megtekintések száma: 61454





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet