A megmagyarázhatatlan módon 8 évre eltűnt szellemvonat ügye

2017. március 28., kedd




2006-ban tűnt el váratlanul a sivatagban, majd 8 névvel később, 2014-ben bukkantak rá. Azonban a rejtély itt még nem ért véget...

Egyiptomban hatalmas médiavisszhangot kapott, amikor egy 2006-ban elindított vonat nyomtalanul eltűnt, méghozzá úgy, mintha a föld nyelte volna el

Amikor a Nyugat-Egyiptomban található el-Dakhlából elindult, és megérkezett az Új Völgybe, még minden rendben volt. Ott látták utoljára a vonatot, azonban onnan soha nem tért vissza.

A hatalmas tehermozdonynak egyszerűen úgy veszett nyoma, hogy a későbbi kutatások során nem találtak rá, pedig több tízezer ember együttesen hozott létre egy hatalmas keresőakciót. Sőt, a vonat nyomait még műholdas képeken is megpróbálták meghatározni, sikertelenül.

Ekkoriban is elkezdtek különféle pletykák szárnyra kelni arról, hogy a tehervonat vezetői, és maga a vonat el volt átkozva, és soha többé nem kerültek elő, mert elnyelte őket a pokol.

Ez egyiptomi vasúttársaság egy speciális nyomozócsoportot is felállított, hogy megoldják a rejtélyt, amiről mindenki beszélt.

Olyan teóriák is napvilágot láttak, miszerint a vonatot eltérítették, ám ez esetben is valamelyik sínútvonal mentén megtalálták volna. De egyszerűen sehol nem volt a vonat, egyetlen útvonalon sem, melyek szóba jöhettek volna.

Csak később, összesen nyolc év keresgélés és kutatás után sikerült a nyomára bukkannia a német gyártású Henschel mozdonynak: a helyi Al Masry Youm lap úgy tudta, hogy a homok betemette a járművet, de most az erősebb szélmozgásnak köszönhetően előbukkant egy homokdűnéből.

A rejtély csak eztán kezdett igazán elmélyülni. Ugyanis a mozdonyvezetőt, sem annak holttestét nem találták meg. Ha még él valahol, miért nem számolt be arról, hogy mi történt vele, és a vonattal?

Ha pedig nem él, hol lehet a teste? Ugyanis a megtalált vonat körül több száz kilométeres sugárban keresték a mozdonyvezetőt, de nem találtak semmilyen rá utaló jelet.

Hogy hogyan került a vonat a pusztába, az pedig még titokzatosabb. Egyes teóriák szerint tolvajok 150 kilométernyi vasúti sínt elloptak, és emiatt a vonat valahol a semmi közepén kényszerült megállni.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek bizarr


Megtekintések száma: 123445





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet