A migráció valójában egy rejtett, előre eltervezett kolonizáció!

2022. február 20., vasárnap




Az EU vezetésének ördögi terve... OSZD MEG másokkal is, ÉBREDJ FEL EURÓPA!

Európán már 2015 óta hivatalosan is kolonizációt hajtanak végre. Egy olyan kényszeres betelepítést, mely arról szól, hogy az egyre fogyatkozó nyugati civilizációt végleg vérfrissítsék.

Ez a vérfrissítés azonban szándékosan egyfajta faji alapú genocídiumba torkollik.

Ugyanis a fehér, nyugat-európai ember típusát szeretnék végleg eltörölni, és a kereszténység eszméjét kigyomlálni a kontinensről, hogy helyet kaphassanak az iszlám ideológia tanai, és a sötétebb, vagy színes bőrszínű bevándorlók.

Nem kizárt, hogy valósággá válhat az a rendkívül bizarr kép, amikor a fehér embert már csak múzeumokban fogják mutogatni, a kereszténység pedig egy végleg eltörölt, legyőzött vallás lesz.

Az EU vezetése rájött, hogy az összeomló nemzetgazdaságot és munkaerő piacot csak úgy tudja fenntartani, ha "emberekkel", irányítható, buta robotokkal tölti meg az üresedéseket.

Gyakorlatilag kiszipolyozzák őket, majd megpróbáljak integrálni őket a társadalomba.

Bár a multikulti számos helyen egyértelműen megbukott, a betelepítést, és a kényszeres együttélést tovább erőltetik.

Nemrég gyakorlatilag legálissá tette Merkel, Macron, és a többi nagy főfejes azt, hogy Észak-Afrikából is elinduljanak a migránsok, és legálisan letelepedhessenek Európa határain belül.

Mindezt úgy, hogy teljesen eltérő a kultúrájuk, akárcsak a Távol-Keletről érkezett "barátainknak".

Ez a betelepítés folyamatosan zajlik, míg teljesen meg nem töltik Európát, és már nem lesz kellő erő és hatalom arra, hogy megalakuljanak az első komolyabb választási győzelmeket bezsebelő iszlamista pártok.

Ez pedig idővel egy olyan világhoz vezethet minket, ahol ezek a pártok akár választást is nyerhetnek - állítják egyes elemzők.

Akkor pedig minden nőnek burkában, csadorban kell majd járnia, az európaiaknak is...

Hogy ezt megakadályozzuk, fel kell lépnünk, hogy egyre több nemzetállamban legyen annyi bátorság, hogy képes legyen kiállni a kultúrája védelméért.

Csakis így menthetjük meg ugyanis Európát a végső demográfiai pusztulástól...

OSZD MEG másokkal is!

bizarr európa politika iszlám bevándorlás


Megtekintések száma: 109056





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet