A Monsanto szerint bizonyítani kell, hogy a GMO káros addig pedig nem tiltható be! Genetikai mocsokkal rohanják le Európát!

2017. szeptember 17., vasárnap




Európát is el akarják árasztani GMO élelmiszerek tömegével. Globális genetikai mérgezésre készülnek?

Bár ma már számos független kutatás és konkrét kísérlet is van arra vonatkozóan, mely bizonyítékként szolgál arra, hogy a GMO termékek nem csak károsak, de képesek a genetikai állományt is módosítani az egyes élőlényekben, így akár az emberben is.

Ez pedig egy óriási biológiai kockázat, ugyanis gyakorlatilag arról van szó, hogy mutációt képesek okozni a szervezetben.

Ennek ellenére a nagy élelmiszeripari és mezőgazdasági cégek egy emberként lépnek fel ezekkel a kutatásokkal szemben, azt állítva, hogy nem így van.

A terhes nők magzataiban is találtak már GMO termékekből származó szennyeződéseket...

Hamis kutatásokat "vásárolnak" meg, melyek éppen az ellenkezőjét állítják, és azt sugallják nekünk, hogy minden rendben a GMO termékek kapcsán.

Nem is tehetnék másképpen, hiszen óriási profitoktól esnének el, ha kiderülne, hogy a GMO kukoricával etetett kísérleti egerek egy független kutatás során rákos daganatokat növesztettek magukban.

A kapcsolat egyértelműen megvan a rákos sejtek szaporodása, és a GMO termékek nagy mennyiségű fogyasztása között.

Ezek információkat elnyomva azonban - mivel a kezükben van a törvény és irdatlan mennyiségű tőke - elérték azt, hogy nem tiltható be a GMO addig, amíg nincsenek hiteles kutatások, melyek a károsságát bizonyítják.

Az ironikus tehát az ebben, hogy ezen kutatások már rég léteznek, csak nem tekintik őket hiteles forrásnak.

Az egész arra megy ki, hogy a Monsanto és az általa "gyártott" génmódosított termékek Amerika után Európát is elárasszák, és tönkre tegyék az itteni mezőgazdaságokat, gazdákat is.

Európa mezőgazdaságának teljes lerohanása zajlik.

Az Európai Bíróság döntése szerint az uniós tagországok "csak akkor tilthatják be a GMO-kat, ha a kockázat bizonyított". Vagyis a genetikailag módosított organizmusokat, ill. élelmiszereket ezután nem tilthatjuk be.

Az ítélet szeptember 13-án született.

Európa mezőgazdasága áll ugyanis jelenleg csak az útjába annak a Monsantonak, mely már egész Amerikát tönkretette, és genetikailag módosított mocsokkal árasztotta el a boltok polcait.

Sokak szerint emiatt is megnőhetett az elmúlt években az autisták száma az Egyesült Államokban.

Amíg a magyar és egyéb nemzetek mezőgazdaságai egészséges alternatívát nyújtanak az embereknek, addig a Monsanto nem fog nyugodni. A mezőgazdaságot egyetlen kézben akarja összpontosítani, központosítva ezzel a világ feletti élelmiszerhatalmat.

OSZD MEG másokkal is!

egészség genetika GMO egészség megelőzés monsanto élelmiszeripar


Megtekintések száma: 103596





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet