A Nap hamarosan "befagyhat"? Hibernációs időszak előtt állhat a mérések szerint!

2021. január 22., péntek
Az Orosz Tudományos Akadémia tudósai elképesztő dolgot vetítenek előre: az emberiség végső figyelmeztetése már rég zajlik bizonyos körökben, és a tehetősek mentik a bőrüket?

Ha ennek csak a fele igaz, már az egészen elborzasztó...

Az Orosz Tudományos Akadémia emberei nem akármilyen vizsgálatokat végeztek a Nappal kapcsolatban,

Rengeteg adatot összesítettek, ezekből pedig kiderült az, hogy a Napunk egy úgynevezett hibernációs fázis előtt áll. Ez pedig közvetlen veszélyt jelenthet az emberiségre.

A Nap hatásai egyértelműen befolyásolják bolygónkat.

Nem csak a klímaváltozásról van szó, vagy a Földön uralkodó felszíni hőmérsékletről vagy a légkörről, és az éghajlatról, hanem magáról a levegőről is, valamint a felszíni életről.

A Nap a hibernációs fázisa előtt járva ugyanis elkezdi idővel csökkenteni aktivitását.

Vagyis leegyszerűsítve nem lesz akkora "ereje" a Napunknak, mint korábban.

A 2019-es nyár volt az első, amikor egyetlen komolyabb mérhető napvihar sem tört ki, és a Nap felszínén sem jelentek meg a máskor megszokott anomáliák, villanások.

Ezek mind arra utalnak, hogy a Nap "ereje" elkezdett lenyugodni.

Legutóbb pedig talán akkor volt ilyen, amikor a Föld újra egy kisebb jégkorszakba lépet....

A Nap mágneses mezeje 11 évente változik, most pedig jön az újabb fordulópont is egyben.

Ez ugyan nem veszélyes, de ha újra aktivizálódik, könnyen olyan napvihart kaphatunk a nyakunkba, ami az emberiséget újra kőkorszaki szintre taszítja.

Ez még nem minden: ha a Nap ereje gyengül, elképzelhető, hogy a globális felmelegedés nem fokozódik tovább, és a Földön egy lassú, de annál végzetesebb lehűlés veszi majd kezdetét.

Ha ez megtörténne, eleinte fellélegezhetnénk, ám később a felmelegedés megállna, és elkezdene lehűlni a bolygó: végső soron idővel, alig néhány évtized alatt elérkezhetnénk abba az állapotba, amikor már csak az egyenlítő és környéke lenne kellemes időjárással megáldva, kvázi tartósan lakható.

Éppen ezért egyes meg nem erősített hírek szerint a világelit már szervezkedhet, talán nem véletlenül épülnek gőzerővel Amerika szívében sem a különféle gazdagok által "megrendelt" földalatti óvóhelyek...

Ki tudja...

katasztrófa tudomány összeesküvés


Megtekintések száma: 79579

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet