A narancs kísérlet bizonyítja, hogy szeptember 11 valójában megrendezett, belső munka volt!

2021. július 5., hétfő




Ez a videófelvétel bizonyíthat mindent. Nézd meg FIGYELMESEN! És OSZD MEG másokkal is!

Ma is csak nagyon kevesen hiszik el, hogy a világtörténelem legnagyobb és legjobban szervezett „terrortámadása” valóban a terroristák műve volt.

Valójában egyre több bizonyíték utal arra, hogy nincs másról szó, mint egyfajta belső munkáról.

Egy politikai lépésről, mely egy megrendelés volt egy háborúra. vagyis szeptember 11-ét azért hajtotta végre titokban maga az amerikai kormány, hogy később egy háborút provokálhasson ki Keleten, az olajért…

Mint ismeretes, szeptember 11-én 2001-ben a World Trade Center ikertornyainak csapódott egy-egy utasszállító repülőgép.

A tornyok nem sokkal később összeomlottak, holott a mai napig állítja számtalan mérnök, hogy ez egy acélvázas épület esetében nem következhetett volna be.

Sőt, odáig mentek, hogy kijelentették: a történelemben sohasem fordult elő azóta sem, hogy egy ilyen épület romba dőljön. A fizikának ellentmondó módon omlottak össze, olyan volt, mintha irányított robbantásokkal bontották volna le őket.

Fellelhető a netzen egy kísérleti videó, melyet sokan csak a narancs kísérletként emlegetnek.

Ebben az ikertornyok szomszédságában álló WTC7 – azaz hetes épület – összeomlását, vagy inkább összeomlasztását elemzik.

A videó meggyőző és tagadhatatlan bizonyítékot szolgáltat arra, hogy valakik szándékosan pusztították el az épületet, akárcsak az ikertornyokat.

"Ez egy narancs. Ha valaki azt mondaná, hogy nem az, nem hinnéd el, nem igaz?" - így kezdődik a videó, mely rengeteg irányított, azaz mesterségesen előkészített robbantást mutat be, mely során épületeket bontanak le.

Ezután végig vezeti, hogyan is rombolták le a WTC-7es épületét.

A hasonlóság nem csak kísérteties, de gyakorlatilag bizonyítja az egyezést... nincs is eltérés a látottak között...

A kérdés tehát adott: miért nem vallja be végre a kormány, és az illetékesek, hogy mit is műveltek pontosan azon a végzetes napon?

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség összeesküvés szeptember 11 belső munka hihetetpen


Megtekintések száma: 90701





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet