A NASA 140.000 újonnan közzétett fotói között akad több furcsaság is

2017. április 5., szerda




Finoman fogalmazva is megmagyarázhatatlanok.

Néhány nappal ezelőtt a NASA egy halom olyan új, eddig soha nem látott képet tett közzé, melyeket utólagosan feldolgoztak az elmúlt időszakban.

Összesen 140.000 ilyen képről van szó, és akadnak közöttük furcsák is.

Olyan felvételek, melyeken elsőre talán még az sem egyértelmű, hogy mit látni rajtuk, vagy hogy pontosan hol készültek.

A NASA 60 nagyobb kollekcióba, azaz albumba rendezte ezeket, és kereshetővé, kategorizálhatóvá tették őket.

Elég egy kulcsszót beírni, és máris kidobja a releváns képeket.

A rengeteg kép között szemfüles kíváncsiskodók, és önjelölt ufó szakértők olyan gyöngyszemeket is találtak, melyeken furcsa anomáliák tűnnek fel.

Az egyik ilyen kifejezetten emlékezetes felvétel a Szaturnusz gyűrűinél készült, ahol jól kivehetően felbukkan egy objektum, ami nagyon erősen fénylik.

Két lehetőség van: vagy valamiféle aszteroida, vagy űrszikla az, amin megcsillan a fény, vagy valamiféle fémes tárgy. Az ufó hívők szerint, ha aszteroida lenne, akkor sem bocsátana ki ennyire erős visszaverődő fényt, ha pedig fémes az aszteroida, korábban már fel kellett volna tűnnie több hasonló képen.

Azonban eddig még soha nem bukkant fel hasonló a NASA képeket ebben a régióban.

Egy másik felvételen pedig egy ufó fejre emlékeztető alakzat tűnik fel a kráterben. Vajon szándékos? Vagy csak a szemünk és az agyunk játszik velünk?

A Szaturnusz gyűrűinél feltűnő fénylő valamire visszatérve: egyszerre kettőt is feltűnik egy másik alkalommal, és szemmel láthatóan annyira erős a fényük, mintha az objektumok maguk lennének a fényt kibocsátó fényforrások.

Ez pedig felveti annak a lehetőségét az ufó szakértők szerint, hogy mesterséges eredetűek.

A NASA most rengeteg muníciót adhatott azoknak, akik át szeretnék vizsgálnia képeket, és akik korábban már több NASA képről is úgy vélték, hogy idegenekre utaló nyomokat tartalmaznak, amit az űrügynökség mélyen elhallgat az emberek elől.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 259865





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet