A NASA és a titkos bolygóvédelmi szervezet megpróbálja eltitkolni a közelgő Nibiru katasztrófát?

2021. október 23., szombat




Vészesen közeleg a vég, a titkos bolygóvédelmi szervezetek pedig mindent bevetnek azért, hogy az emberiség az utolsó pillanatig semmit se tudjon arról, mekkora baj van - állítják.

Közeleg a Nibiru, azaz Marduk csillaga. A háttérben titokban egy bolygóvédelmi globális szervezet alakult meg, hogy megvédje a bolygónkat, és egy esetleges megelőzési stratégiát alakítson ki.

Ez azonban mára kudarcba fulladt. nem lehet megmenteni a bolygót.

A szervezet, a NASA és a Google éppen ezért mindent elkövet, hogy a Föld utolsó időszakában ne törjön ki a pánik - állítják bennfentesek, a NASA-tól kiugró emberek.

Létezik egy bolygó a külső naprendszerben, valahol jóval a Plútó pályáján túl. A keringési ideje olyan nagy, hogy több ezer év kell neki, mire megkerüli a napot, ezért egyáltalán átsuhan a naprendszer teljes egészén.

A gyanú szerint ez az objektum alaposan átmozgatja a Kuiper-övben lévő objektumokat, és űrkőzetet, törmelékeket lök a belső naprendszer felé.

A ciklusa pontosan megegyezik a Földön tapasztalt nagy kihalási hullámok idejével. Vagyis a halálhozó bolygó keringése lévén lehet felelős minden katakizmáért, ami valaha a Földön bekövetkezett.

Ez sosem volt másképp, már Zecharia Sitchin is megírta, aki a sumer mitológiával foglalkozott, és rengeteg ősi sumer szöveget tanulmányozott.

Ezen szövegek is írtak arról a titokzatos bolygóról, mely a halált hozta el a Földre. A sumerok egy különös fajt, az Anunnakikat emlegettek, akiknek a Nibiru a szülőbolygójuk volt.

A történészek szerint már a sumérok is tudtak arról, hogy létezik egy X. bolygó a Naprendszerben, amit ők Marduk főistenként tiszteltek. A legenda szerint a X. bolygó 3600 évente tér vissza a Föld közelébe, mivel egy elnyújtott ellipszis pályán mozog.

Senki sem tudja, hogyan voltak képesek detektálni a sumerok ezt a bolyót, ezért sejtik sokan azt, hogy a földönkívüliek maguk adták át az információkat a bolygóról.

Említeni lehetne mindemellett az ékírásos sumer táblákat is, amelyeken olvasni lehet az Istenek Bolygójáról, ahogy a Nibirut nevezik. Sokak szerint a pusztulás elkerülhetetlen, és a NASA valamint a Google módszeresen próbálja meg minden nyomát eltüntetni a Nibirunak.

A keresőcég például azzal lép fel, hogy a Nibiruról szóló híreket álhírnek akarják bélyegezni, szélsőséges esetben eltörölni a netről, így a keresők majd nem találják meg. A NASA pedig kategorikusan tagadni fogja a létét, holott nyilvánvaló - állítják.

Mindeközben a gazdagok már évek óta építik, fokozottak aktivitással pedig az elmúlt fél évben, a hatalmas földalatti szuperbunkereiket, ahová egy esetleges katasztrófa során bújhatnak el.

Miért vásárol minden gazdag földet Amerika belső vidékein, és miért épít teljesen véletlenül földalatti védőkomplexumokat minden egyes "ügyfél"?

Arról már nem beszélve, hogy a hadsereg is készülődik, az USA-ban több volt katonai bázist és bunkert kezdtek el korszerűsíteni, és a helyiek egyre nagyobb aktivitást és jelenlétet érzékelnek ezeken a helyeken.

Hogy valóban közeledik-e a Nibiru? Nem tudni, de nagy valószínűséggel lehet valami a dolgok mögött. Sokak szerint már látható is lenne, ha nem lenne egy a NASA által pénzelt holografikus égbolt a fejünk fölé vetítve.

A hatásait azonban már érezni lehet az extrém időjárás és az egyre erősödő földrengések képében.

Hamarosan a Föld lakossága számára is lehull a végső lepel, amikor már tényleg túl késő lesz, és nem maradhat többé titokban a bolygónk és az emberiség sorsra - állítják azok, akik hisznek a Nibiru létezésben.

OSZD MEG másokkal is!

nasa világvége nibiru kataklizma össszeesküvés


Megtekintések száma: 112688





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet