A NASA ismét lekapcsolta az élő adást az űrállomáson, amikor feltűnt egy furcsa tárgy a Föld körül

2017. január 26., csütörtök




Ez már a sokadik alkalom, hogy megpróbálnak valamit elhallgatni.

A NASA a sokadik alkalommal próbálja elkenni azokat a titokzatos ufó jelenségeket, melyek a nemzetközi űrállomás közvetlen közelében észlelhetőek.

Az utóbbi időben sokszor sugároztak már élő videó adást az űrállomás körülről. Annak rendje és módja szerint csak idő kérdése volt, hogy olyan fények, olyan objektumok tűnjenek fel ezeken a felvételeken, melyek miatt magyarázkodniuk kell majd.

A mostani élő közvetítés során is felbukkant a Föld közvetlen közelében a háttérben egy fényt visszaverő, szilárd tárgy.

Senki sem tudta meghatározni, hogy pontosan mi lehetett, vagy, hogy mekkora kiterjedésű is volt, ugyanis ahhoz túlságosan életlen volt a felvétel, de egyértelműen látható volt rajta valami.

Ekkor a NASA váratlanul megszakította a sugárzást. Mint írtuk, nem ez volt az első hasonló este, hogy így vetettek véget egy sugárzásnak, miközben élő adás zajlott.

A NASA ezeket az eseteket általában nem kommentálja, de furcsa módon mindig akkor szakad meg az adás - vagy szakítják meg - mikor felbukkan valami a háttérben.

Annyi bizonyos, hogy a videón felbukkanó tárgy hatalmas, és feltehetően fémből lehet, legalábbis a visszatükröződés egyes tulajdonságai még ezen a homályos felvételen is jól kivehetők.

Máskor is láttak már különös objektumokat az űrállomás körül...

Arról nincsen információnk, hogy a NASA miért tagadja ezeket a jelenségeket, és mivel magyarázza őket.

Mert fogták már optikai illúzióra, és űrszemétre is a dolgot. A tényen azonban nem változata: van odakinn valami, amiről nem akarják, hogy mi átlagemberek tudjunk.

Szerinted mi látható a felvételen?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 78152





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet