A NASA-nak itt az ideje mindent bevallani - felvételek, melyek azt bizonyítják, hogy valamit nem mondanak el!

2020. április 10., péntek




Titokzatos videón a NASA 10 legrejtélyesebb ügye a földönkívüliekkel. Ezeket az eseteket azóta sem tudja letagadni, és megmagyarázni senki... Tényleg idegenek járnak a Földön, és a bolygó körüli űrben?

A NASA-nál midig is történtek olyan űrbéli események, melyeknek tanúja volt az egész világ. Ezeken az eseményeken rendre földönkívüli, vagy annak látszó dolgok, jelenségek és anomáliák bukkantak fel.

A NASA rendszerint vagy nem mondott ezekről semmit, mély hallgatásukkal csak még több hitelt adva a gyanakvásoknak, vagy pedig valami nagyon mondvacsinált, tudományos humbukkal álltak elő.

A NASA már évtizedek óta tudhat az idegenek létezéséről. Régebb óta, mint amióta embert küldtek a Holdra.

Voltak a történelem során azonban olyan momentumok, amikor az amerikai űrügynökség kis híján lebukott, és majdnem nyilvánvalóvá vált, aminek már rég nyilvánvalónak kellene lennie: hogy földönkívüliek látogatják Földünket.

Az alábbi videóban a 10 legnagyobb ilyen ügyet és eseményt szedték össze.

Ezek a pillanatok majdnem lebuktatták a NSA hazugságait, ám az utolsó pillanatban valahogy mindig felül tudtak kerekedni az igazságon, és eltusolni a valóságot.

Az összeállítás ennek ellenére egy dolgot nagyon is világossá tesz: a NASA-nak lassan itt az ideje színt vallani, mert már nem sokáig tarthatja sötétségben az embereket.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 118844





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet