A NASA újra megszakította adását, amikor azonosítatlan tárgy tűnt fel

2016. július 15., péntek




Egyre többeknek gyanús, hogy a NASA élő adásában mindig pont akkor van technikai hiba, amikor egy azonosítatlan repülő tárgy elrepül. Újra megtörtént.

Bőven akadnak olyan tudományos érdeklődésű emberek a Földön, akik hisznek is a földönkívüliek létezésében.

Számukra valami kezd egyre gyanúsabb lenni: amióta a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) élő videókat lehet nézni, minden alkalommal megszakad az adás, ha egy azonosítatlan repülő tárgy jelenik meg a képernyőn.

Július 9-én is így történt, a NASA egy olyan videót kapcsolt le, ahol egy azonosítatlan, nagy sebességű tárgy közeledik a Föld felé.

Itt például egyenesen mozog a tárgy, de arra is akadt példa, hogy olyan szabálytalan mozgásnál szakította meg a NASA az adását, amely biztosan nem lehetett meteor.

Az űrügynökség természetesen kiadott egy közleményt, amelyben cáfolják, hogy ufó lenne látható a kiszivárgott felvételen, az adás megszakítása kapcsán pedig technikai hibára hivatkoznak.

Kínában az ilyen viták lezárására húzták fel a világ legnagyobb rádióteleszkópját, amellyel szeretnék befogni a földönkívüliektől származó jeleket.

Sokak szerint tud valamit a NASA és nem véletlen, hogy ezen rejtélyes felvételek mindig akkor vannak megszakítva, amikor feltűnik egy ismeretlen objektum rajtuk.

Egyesek egyenesen azt állítják, hogy a NASA titokban kooperál az idegenekkel, mi több, idegen és ember alkotta bázisokon közösen működnek közre.

Ne feledjük, hogy ezen felvetéseknek lehet alapja, hiszen több belső információ is arra utal, hogy az űrügynökség régóta tud az idegenek létezéséről.

A hírhedt hacker, Gary McKinnon, 2001-2002 között 97 amerikai katonai és NASA-gépet tört fel. Gary az egyik ügyész jellemzése szerint minden idők legnagyobb katonai számítógép betörését követte el.


gary-mckinnon Gary Mckinnon

46 éves hacker elismerte, hogy feltörte a NASA és a Pentagon honlapját a földöntúli élet nyomai után kutatva.

Állítása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adatait tartalmazta, illetve fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

McKinnon olyan fájlokat is talált, mely beszámol egy szupertitkos projektet, divíziót amit az Amerikai haditengerészet vezet. A földönkívülieket vezető állományban rangok, neveket is szerepeltek.

Egy napon talán az igazságról is fellebben a fátyol, addig is megpróbálják minden áron titokban tartani, eltusolni az efféle ügyeket a NASA és a külnféle kormányszervek háza táján.

Forrás: hvg.hu

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 23253





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet