A nyugat alkonya: London már nem angol város többé, Európa-szerte pedig hazajárnak nyaralni a bevándorlók!

2018. május 19., szombat




Körkép a haldokló Európából: vigyázat, sokkoló!

Már már mindneki számára nyilvánvalóvá vált, hogy Európa súlyos válságban van, és ezt főleg a nyugati országok érzékelik magukon.

A bevándorlás szinte egyszerre fogja őket összeroppantani. 

A helyzet lassan tarthatatlanná válik, és a korábban feleszmélő országok - Svédország és Finnország - sem tudnak már megmenekülni a bennük kialakuló társadalmi "kelésektől", a no-go zónáktól és párhuzamos társadalmaktól.

A legnyugatabbik régió, Nagy-Britannia teljesen elpusztult, nincs már angol ideológia, angol nemzeti vérvonal.

London például már egy ideje bevándorló többséggel rendelkezik, ráadásul a polgármester is muszlim, aki nem nagyon törődött az elmúlt években azzal, hogy a világvárosban újabban olyan drasztikusan esett a közbiztonság, hogy már fegyvert kellett adni az utcán járőröző rendőrök kezébe.

Korábban erre nem is nagyon volt példa... naponta szúrnak le embereket az utcán muszlimok. hetente a tömegbe hajt valaki autóval, és néhány havonta bombát robbantanak valahol.

Ez a szép új Európa. Eközben pedig a menedékkérők, akik állítólag úgy menekültek a háború elől, családlátogatásokat tartanak, és hazajárogatnak "nyaralni".

Többek között – iraki menedékkérők rendszeresen jártak haza szülőföldjükre nyaralni vagy rokonlátogatásra, ami megdönti az érvet, hogy üldöztetésnek lennének otthon kitéve.

Szakértők attól is tartanak – mutat rá a Die Welt –, hogy hamis személyazonosságok révén tovább erősödnek a migránsok bűnözői csoportjai, mint az úgynevezett kamu libanoni klán.

Olyan szíriaiként vagy irakiként elismert menedékkérőket is azonosítottak, akikről később kiderült, hogy Törökország állampolgárai...

Ezek után van még valakinek kérdése? ...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás nyugati civiliázó


Megtekintések száma: 12622





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet