A nyugati ember módszeres megsemmisítése zajlik: 50 éven belül fordulhat a kocka Európában?

2017. május 27., szombat




Döbbenetes demográfiai átalakulás vette kezdetét, mely már a mi életünkben kiteljesedhet.

A helyzet az, hogy Európa lakossága kicserélődik. Elkezdünk ugyanis befeketedni. Egyre több fekete, és színesbőrű népcsoport fog ide bevándorolni az elkövetkező években, évtizedekben, és egyre nagyobb társadalomban fognak felhalmozódni.

Mígnem eljön az a pont, a jövőkutatók és népességkutatók szerint 2050 körül, amikor a fehérek és a fekete, vagy színesbőrűek aránya csaknem megegyező lesz.

Ez pedig Európa, és a nyugati ember bukását fogja jelenteni.

hangsúlyozzuk már a cikkünk elején is, hogy cikkünk nem rasszista töltetű uszítás. A színesbőrű emberek bizonyítottan szerves részét tudják képezni a társadalomnak. Mi csupán rá szeretnénk mutatni arra a tendenciára, ami nagyon is aggasztó az Afrikából és Közel-Keletről való bevándorlás kapcsán.

És ami majd elhozhatja Európa végnapjait.

Egy nemrég megjelent kutatás szeriont ahhoz, hogy egy civilizált társadalom képes legyen hosszú távon fenntartani magát, 2,11 gyereknek kell születnie családonként az adott közösségben.

Ha ez nem megy, akkor 25 év alatt elbukhat az adott civilizáció vagy társadalom.

Ez a helyzet ténylegesen azt szülheti, hogy egy adott kultúra hanyatlani kezd, méghozzá igen hamar, és nagyon drasztikus mértékben.

A történelem mára igazolta, hogy 1,9-es termékenységi szintről - születési arányról - még egyetlen kultúra, vagy civilizáció sem volt képes "visszajönni", vagyis ezek a kultrák végül meg is semmisültek.

1,3-as értéknél pedig képtelenség, és teljesen lehetetlen a visszájára fordítani a demográfiai folyamatokat.

Onnan ugyanis egy nemzetnek 80-100 évébe telne, mire visszatérhetne az eredeti állapotába, ha nem érik külső negatív tényezők, és minden ideális. De mint tudjuk a környezet állandóan változik.

A csökkenő populáció miatt egyre csökken majd a kultúra is. Nincs az a társadalmi és gazdasági modell, ami fenn tudna tartani egy hanyatló civilizációt. Európa pedig sok szempontból kezd egy hanyatló kultúrára hasonlítani.

Néhány évvel ezelőtt a mérések szerint például Franciaországban a termékenységi ráta 1,8 volt. De a többi országról is riasztó adatokat közöltek, íme a lista:

  • Anglia: 1,6
  • Görögország: 1,3
  • Németország: 1,3
  • Olaszország: 1,2

És a legsokkolóbb: Spanyolország: 1.1...

Az Európai Unió átlagolva vett termékenységi rátája mindösszesen 1.38... Ez borzalmasan kevés, és egyben azt is jelenti, hogy a civilizációnk meg van pecsételve.

A statisztikai adatokban mégsem kimutatható jelentősen a népességcsökkenés. Ennek egytelen oka van: a bevándorlás. Vagyis a szándékos betelepítés. Mivel Európa nem elég termékeny, nem születik annyi gyermek.

Ez pedig már generációk óta fennálló probléma ami azt eredményezte, hogy mivel kevesebb fiatal felnőtt lett, kevesebb munkaerő került a piacra. És globális munkaerőhiány lépett fel, ami az infrastruktúrát is veszélyeztette.

Ezért volt szükség a migránsokra, és Németország és a nyugati államok ezért fogadták tárt karokkal már jó ideje az iszlám és egyéb világból érkezőket. Az elmúlt években ez a mennyiség megsokszorozódott, és Angela Merkel nyíltan felvállalta ezt a politikát és meghívást, aminek ugye beláthatatlan következményei lesznek.

Európa népessége tehát végső soron nem csökken, hanem feltöltődnek az üres helyek iszlám nézeteket valló, vagy színes bőrű, a kultúránkkal a legkisebb közös nevezőt sem mutató emberekkel.

Dél-Franciaországban mára már több hivatalosan is a mecset, mint a templom. Fordult tehát a kocka, és előbb vagy utóbb a színes bőrű kisebbség lesz a többség Európában, mivel az ő termékenységi rátájuk a sokszorosa a miénknek.

Egyes keleti népeknek 7.6 a termékenységi mutatója, amivel ha kicsit utána számolunk, könnyen láthatjuk, hogy 2050 környékére valóban beérhet egy olyan demográfiai katasztrófa, amire senki sincs felkészülve...

A nagy kérdés, hogy mi történik azután...

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség összeesküvés európa az emberiség jövője kataklizma


Megtekintések száma: 72822





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet