A Pentagonba valójában nem is utasszállító csapódott?

2019. augusztus 26., hétfő




Új nyomok szerint tényleg belső munka lehetett, szándékos megtévesztés.

AZ FBI irattára számtalan olyan titkos információt tartalmazhat, és rejthet, ami a szeptember 11-i terrortámadásokkal kapcsolatban kritikus információkat jelenthet.

Mint ismeretes, 2001. szeptember 11.-én egy több lépcsős támadás következtében 4 utasszállítót téritettek el, majd ezeket Amerika egyes nagy jelképeibe akarták belevezeti.

A négyből három repülő sikerrel elérte a célpontot: kettő a World Trade Center ikertornyaiba fúródott, egy pedig a Pentagonba. A negyedik gép célpontja a Fehérház volt, de azt sikeresen megakadályozták a gép utasai, így még idő előtt a földnek csapódott a járat.

Külön érdekes az is, hogy túl kicsi a Pentagon épületén ütött lyuk ahhoz képest, hogy állítólag az American Airlines 77-es járata belecsapódott, tehát a védelmi minisztériumot valójában rakétatámadás érte.

Ezt az elméletet megcáfolja a kísérletekkel alátámasztott szakértői elemzés, amely szerint a repülőgép nem hagy maga után meghatározható körvonalat, az ütközést követően. Ezt azonban sokak szerint egyértelműen lehet cáfolni, és csak egy hivatalos bullshit.

Mi történt valójában? A felvételek egy részén miért tűnik inkább valamiféle rakétának, vagy öngyilkos katonai drónnak az utasszállító?

Egy biztos: nem találtak egyértelműen beazonosítható roncsot, ami bizonyíthatta volna, hogy az American Airlines gépe lett volna az, ami a Pentagonnal ütközött.

Találtak viszont több olyan hajtóműm maradványt állítólag, melyek jóval kisebbek voltak, mint egy utasszállító hajtóműve.

Könnyen lehet ugyanakkor, hogy ezen információk és képek tévesek, vagy egyenesen meg lettek hamisítva, mindenesetre érdekes a felvetés, mint ahogyan egyes szemtanúk beszámolója, melyek egy kisebb gépet írtak le.

Sőt, voltak olyanok is, akik rakétaszerű objektumra esküdtek, noha itt is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a tanúvallomások nagyrészt sokkos állapotban lévő zavart emberektől származtak, így nem tudni, mennyire számítanak hitelesnek.

Vajon az FBI titkos aktáiból előkerült, és a napokban közzétett fotók, melyeket azelőtt soha nem láttak, árulnak el valamit az igazságról?

Sokak szerint igen, és bár az FBI számító, ezért nem tették közzé a legárulkodóbb képeket, talán ha szemfülesek az emberek, kiszúrhatnak rajtuk olyan dolgokat, amik az összeesküvés elméleteket bizonyíthatják.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés eltitkolt tények szeptember 11 terrortámadás


Megtekintések száma: 296021





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet