​A pilóta, aki egy UFO-t üldözött, újabb részleteket árult el az incidensről

2023. október 3., kedd




Mostanra már biztosan sokan ismerik David Fravor amerikai haditengerészeti vadászpilóta parancsnok nevét, aki 2004-ben a fehér Tic-Tac UFO-ként ismertté vált objektummal találkozott, ami azóta az elmúlt évek egyik legfigyelemreméltóbb videójának nyilvánosságra hozatalához vezetett a Pentagon részéről.

A közelmúltban számos interjút adott a főáramú hírügynökségeknek a nem mindennapi tapasztalatáról.

Nemrég Joe Rogan műsorában egy majdnem két órás beszélgetésben vett részt, melynek során Fravor újabb komoly részleteket árult el. 

A műsorban Jeremy Corbell filmkészítő is szerepelt, akinek nemrégiben jelent meg a Bob Lazarról forgatott filmje.

Az egyik részlet, amely az interjú elején kiderült, miközben leírta a Tic-Tac formájú UFO-val történt találkozást az volt, hogy az F/A-18F Super Hornet repülőgépe nem volt felszerelve semmilyen élő rakétával.

Gyakorlatilag makett rakományt telepítettek a gépre, mert azt tervezték, hogy kiképző küldetésre indulnak. Feltehetően csak a 20 mm-es gépágyú maradt volna, ha a dolgok eldurvulnak az azonosítatlan járművel.

Egy másik lenyűgöző részlet az volt, hogy a Tic-Tac UFO-kkal való többszöri találkozás során a pilóták képesek voltak meghatározni, hogy az objektumok aktívan blokkolják a radarrendszerüket, és lehetetlenné teszik, hogy befogják őket.

És most a világ egyik legújabb, legjobb radarrendszeréről beszélünk.

Ez azért érdekes, mert ez gyakorlatilag egy aktívan résztvevő, intelligens erőt jelent, amely irányítja a Tic-Tac-okat, akár helyi, akár távoli, biológiai vagy MI-vezéreltek, nem tudjuk.

Fravor emellett azt is elárulta, hogy az események kormányzati és katonai kivizsgálása még messze nem ért véget. 

Idén többször személyesen hívták Washingtonba magánjellegű, bizalmas találkozókra "magas rangú kormányzati tisztviselőkkel". Ennél többre nem kapott felhatalmazást, mint hogy ezt elmondja.

Alább látható a közel két órás beszélgetés.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: UjVillagtudat


Megtekintések száma: 143584





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet