A rák és a nagalese molekula: aki ezt a kapcsolatot feltárta, az már rég halott!

2019. április 2., kedd




Kutatók tucatjait tették el láb alól, vagy haltak meg rejtélyes körülmények között!

A rák ellenszerének nem véletlen nem engedtek még utat az egészségügy belső erői.

Az egészségipar, vagy inkább halálipar ugyanis abból él, hogy az emberek sorra betegednek meg, majd az életükért cserébe kétségbeesetten kifizetik a legdrágább kemoterápiás kezeléseket - sikertelenül.

Sokan ha meg is gyógyulnak, a rák 5 éven belül újra és újra kiújul, és végül szinte mindig győz...

Amellett, hogy az egészségügy, és a big pharma sokat tett azért, hogy ne kapjanak elég anyagi támogatást az alternatív rákgyógyszer kutatások, megalkották a saját csodafegyverüket.

Ez volt az fegyver, mely megmagyarázza azt, hogy miért szaporodott meg jelentős mértékben a rák előfordulása a modern társadalomban.

Ennek köze van az élelmiszeripar hanyagságához, a mikroműanyags zennyezéshez is, de nagymértékben hozzájárult az úgynevezett nagalese molekula.

Ezt a molekulát már sok szakember próbálta feltárni. Azonban bárki, aki rájött az összefüggésekre, azt rövid úton hidegre is tették valahogy. Nagyon sokan haltak meg titokzatos körülmények között, furcsa balesetekben, de olyan is volt, akit egyszerűen meggyilkoltak.

A hollisztikus gyógyászat képviselői közül csak Floridában majdnem 4 tucat orvos vesztette életét.

A 60 mára már elhunyt orvos közül mindegyik rájött arra, hogy egy a rákhoz erősen köthető enzim megtalálható egyes vakcinákban.

Olyan vakcinákban, melyek ma is használatosak nem csak Amerika-szerte, hanem az Európai Unióban is. Sokan ezekhez kötik a rák terjedését is.

Erre közvetlen bizonyítékok is vannak, amivel a gyógyszergyárak és az oltóanyag cégek tisztában vannak, ezért rengeteg ezt cáfoló hamis, fizetett áltanulmány van készenlétben, hogyha komolyabban robban a botrány, meg lehessen menteni, amit menthető.

Az a néhány orvos, aki meghalt vagy eltűnt úgy gondolta, hogy a nagalase enzim szándékosan kerül bele a szervezetbe akár vírus, vagy közvetlenül az oltóanyagok által.

Ezt nem hagyhatták, hogy kikerüljön információként, ezért eleinte ellehetetlenítéssel, elhiteltelenítéssel próbálkoztak. Azonban ez nem mindenkinél vált be, sem az hogy az FDA és az orvosi kamara büntetést szabott ki rájuk, vagy teljes eltiltást.

A harc még most is folyik az egészségügy színfalai mögött...

Egyre több orvos áll fel, és szólal meg a halálipar gépezetének működése ellen. Ez azonban még kevés. Amíg nem lesznek elegen, hogy ezek az emberek teljes mértékben be tudják dönteni a jelenlegi egészségügyi rendszer kereteit, marad a felállás:

Vagyis minden létező gyógymód elhallgatása, csírájában való elfojtása, és a betegek tömeges halálba küldése a profitért.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség rák életmód betegségek feltáró


Megtekintések száma: 124685





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet