A rákos megbetegedések egyharmada megelőzhető lenne ezekkel a növényekkel, mégsem beszél róluk az orvostudomány

2023. január 3., kedd




Talán nem véletlen a hallgatásuk? Hisz senki sem akarja, hogy pusztán a természet erejével, méregdrága gyógyszerek nélkül gyógyítsuk magunkat.

Léteznek olyan természetes remediák, melyek eleve arra teremtettek a természet nagy bölcsessége által, hogy bizonyos betegségeket gyógyítsanak.

A füvekben és a fákban, gyümölcsökben és zöldségekben rengeteg olyan összetevő van, melyek alapvetően még mindig ismeretlenek a modern orvoslás számára annak ellenére, hogy őseink évezredek óta ismerik azok természetes betegség gyógyító hatásait.

A természetbe kellene visszamennie a nagytudású orvosoknak, hogy a ma az embereket pusztító betegségekre megoldást találhassanak.

Hiszen, ha valaminek létezik egy pólusa a természetben, akkor annak van egy ellenpólusa is. Vagyis a betegségekre mindig ott van az orvosság is, mélyen elrejtve a növényekben.

Vöröshagyma, lila hagyma, hagymák

A hagymák rákmegelőző hatása már az aromájukról megállapítható: az erősen csípős ízű és orrfacsaró szagú hagymák különösen jó védelmet nyújtanak bél- és májrák kialakulásával szemben - derítették ki a Cornell egyetem (New York állam) élelmiszer vegyészei.

A laboratóriumi kísérletek is azt bizonyítják, hogy akik rendszeresen fogyasztanak vöröshagymát, azoknál a rák előfordulásának aránya drasztikus mértékben lecsökken.

Nem csak az immunrendszert erősíti, ami segít a rák kialakulásának megakadályozásában, de a vérünket is egészségesen tartja, és tisztít is.

Kurkuma

Ma már egyre több független kutatás bizonyítja azt, hogy a kurkuma egy rendkívül erős rákölő szerként funkcionál, ha a szervezetünkbe juttatjuk.

A benne lévő kurkuminnak ugyanis kifejezetten kedvező a hatása, és mikroszkopikus felvételeken is bizonyították, hogy képes megelőzni a rákos sejtek kialakulását.

Egyes előrehaladott kutatások pedig azt mutatják, hogy nem csak a rákmegelőzésben segíthet a kurkuma, hanem a konkrét kezelésben is, ugyanis több mint 9 tanulmány azt is kimutatta, hogy a kurkuma a daganatok méretét óriási 81%-os mértékben csökkenti.

Feketekömény

A fekete kömény egy egzotikusabb fűszer, mégis finom íze van, és ha rendszeresen fogyasztják, nem csak a rákot képes megakadályozni, vagy akár korában tartani, de érkeztek már olyan beszámolók, miszerint a tuberkulózist, vagy az AIDS-t is gyógyították vele.

Nem véletlen, hogy a Közel-Keleten több ezer éves tudomány foglalkozik régóta a hatásával, és a tapasztalatokkal. Az immunrendszered pont akkor tudja életre kelteni, amikor mikroszkopikus támadók bombázzák a szervezeted.

Elfeledett csodaszerként is szokták emlegetni, és egyes legendák szerint csak a halált nem tudja gyógyítani.

Gyömbér

A gyömbér nemrég újra berobbant a köztudatba azzal, hogy rákellenes szerként kezdték el egyes kutatások emlegetni. A helyzet nem tévedés, ugyanis tudományos eredmények igazolják azt, hogy a gyömbérrel valóban el fel lehet venni a harcot az olyan betegségekkel, mint a rák.

A minnesota-i egyetem Hormel intézetén fedezték el a megdöbbentő tényt, hogy, hogy a gingerol, amely a gyömbérben található fito-tápanyag segítheti a vastag- és végbél rákos sejtjei növekedésének megakadályozását.

Megelőzésre is kiválóan alkalmas, és egy olyan természetes csodaszer, melyről nem szívesen beszél a modern orvostudomány...

Paradicsom

A paradicsom is egy igazi elfeledett segítő csodaszer a rákos megbetegedés megelőzésére.

A paradicsomban található rengeteg tápanyag nem csupán a rák ellen véd, hanem bőrproblémák és érelmeszesedés ellen is. A növény gazdag béta-karotinban, így segíthet megelőzni az akné kialakulását, a rák egyes típusait.

Rengeteg különféle antioxidáns van benne, ami védi a sejteket a szabadgyökök ellen, ami növelné más esetben a rák kialakulásának kockázatát.

Zöld tea

A zöld teáról már bebizonyították, hogy képes megölni klinikai vizsgálatok során a rákos sejteket. A benne található vegyület ugyanis a szájrákot okozó sejteket teljes mértékben megsemmisíti.

A vizsgálatot a Penn State University szakértői végezték: eredményeik szerint a zöld teában található EGCG (epigallokatekin-3-gallát) az a vegyület, amely képes úgy elpusztítani a szájrákot okozó sejteket, hogy a normális, egészséges sejtekre nincs hatással.

A hatására a sejtszervecske még több oxigéntartalmú molekulát kezd el gyártani egyfajta láncreakcióként, ami végső soron a rák pusztulását okozza.

A zöld tea azonban megelőzésre is kiváló, egészéges növény, és ami a legfontosabb: természetes.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rák megelőzés feltáró egészség megelőzés alternatív gyógyászat


Megtekintések száma: 411722





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet