A rémálmok fontos üzenetet hordozhatnak

2016. december 3., szombat




Gyakran van, hogy rémálmaid vannak? Sok esetben visszatérőek? Talán valamit üzenni akar velük számodra az univerzum!

A rémálmok mindig is egy borzalmas éjszakai tapasztalatként hatottak az emberre. Gyerekkorunkban a rémálmok gyakran a saját félelmeinket, belső aggályainkat vetítették ki tudatalatti szinten. Ezért a fiatal kori rémálmok jellege sokszor eltér a felnőttkori rémálmoktól.

Rémálmok, rendszeres üzenetek

Felnőtt korban is olyanokról rémálmodunk gyakran, amiktől tartunk, azonban ezeknek a rémálmoknak már komoly üzenete van számunkra.

Ilyenkor ugyanis előfordulhat, hogy az univerzum akar üzenni valami fontosat nekünk. De miért rémálmok formájában? És miért álmunkban? Mert a tudatalattink sokkal jobban befogadja a spirituális jellegű dolgokat, mint az agyunk.

Az agyunk azt mondja, butaság ilyenekben hinni. Ha ébrenlétben vagyunk, az agyunk automatikusan kiszelektálja ezeket az információkat, így el sem jut a tudatunkig.

Csak az agyunk kikapcsolásával, vagy részleges kikapcsolásával vagyunk képesek ezt az üzenetet megérteni, mely gyakran rémálmokban jelentkezhet.

Az univerzum üzenete nem csak a saját belső félelmeink kivetülő projekciója lehet, főleg ha a rémálom minden ok nélkül rendszeresen újra és újra ismétlődik.

Kozmikus sulykolás

A kozmikus sulykolás jelensége az, amikor az álom rendszerszinten ismétlődik, és ez egészen addig szokott tartani, míg valahogyan a megélt álomnak van aktualitása, vagy meg nem értjük ténylegesen a jelentését.

A rémálom gyakran interpretálva van, tehát a rémálom eseményei nem szó szerint, hanem szimbolikusan értendők, és gyakori, hogy egy jövőbeli eseményre próbálnak figyelmeztetni.

Azért a rémálom a legjobb forma erre, mert a rémálomra az ember felfigyel. Kellően erős, intenzív élmény, ami megragad a tudatunkban.

Rajtunk áll, hogy megfejtük-e

Sokszor van úgy, hogy ezen álmokat csak álomszakértővel lehet megfejteni, de mi magunk is nekiveselkedhetünk a saját rémálmunk egyes elemeinek az értelmezéséhez egy álmoskönyv segítségével.

Ezek az álmoskönyvek ugyanis rengetege lehetséges interpretációt tartalmaznak arra vonatkozóan, hogy mi mit jelenthet, mi minek lehet a jelentése, és az álmunk milyen üzenetet is hordoz pontosan.

Bizonyos esetekben, ha végképp nem boldogulunk, akkor felkereshetünk egy olyan embert, aki elég képzett ahhoz, hogy hipnózisba helyezzen minket. Ilyenkor a legmélyebb tudatalattinkban, az emlékeink sűrűjében is el tudunk kalandozni, ugyanakkor ez komolyan megterhelheti egyesek lelkét, ezért csak akkor menjünk bele, ha ér annyit az az üzenet, amit a rémálmunk mögött sejtünk.

paranormál ezotéria álmok rémálom


Megtekintések száma: 172688





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet