A RIASZTÁS Interjúja a másfél éves kislányt cigiztető férfivel kiverte a biztosítékot

2017. június 1., csütörtök




Sokakban megbotránkoztatást keltett az ominózus interjú, és rávilágított egy nagyon rossz tendenciára a felnőttként viselt felelősséggel kapcsolatban. Neked mi a véleményed az üggyel kapcsolatban?

Meddig terjedhet egy felnőtt ember felelőssége? És milyen hatalmas, és kötelessége van a médiának az ehhez hasonló esetek kapcsán?

Régebbi hír ugyan, de még mindig megbotránlkoztató, mely szinte futótűzként terjedt végig a magyar interneten, miszerint egy férfi megcigiztette 1,5 hónapos kisbabáját és megosztotta a képeket a legnagyobb közösségi oldalon.

Azóta számtalan teória, és vélemény megjelent az üggyel kapcsolatban. Lakatos Brendon szerint ez csak vicc volt, és ez az egész csak egy féltékeny nő bosszúja.

A nagy kérdés mindenkiben az, hogy valóban kényszerítette a kislány a cigizésre, vagy csak poénkodott?

Sok szakértő szerint bárhogyan is történt, hihetetlen felelőtlenséget követette el, ugyanis egy ilyen cigitől való köhögés egy görcsrohamot, köhögőrohamot is elindíthatott volna, amibe belehalhatott volna a kislány.

Valóban nagyon veszélyes egy ilyen kicsi gyerek szájába cigarettát tenni. hiába szánták viccnek a dolgot, valóban veszélyes egy ilyen kicsi gyerek szájába cigarettát tenni.

Talán legsokatmondóbb az a RIASZTÁS című műsor egyik riporterével készített interjú, melyben ő maga beszél a történtekről. Mi a véleményed a dologról, és arról, amit mond?

OSZD MEG másokkal is! 

egészség bizarr magyarsag durva magyar


Megtekintések száma: 115243





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet