A Rothschild-család uralja a világot? 10 bizonyíték, ami mindenkiben kérdéseket vethet fel

2022. október 10., hétfő




Ezekről a titkokról a világ keveset beszél, pedig ezek mutatják meg igazán, mekkora hatalom is van a kezükben...

Vitathatatlanul a világ 13 szupergazdag családja közül a Rothschildok rendelkeznek a legtöbb vagyonnal és a legnagyobb politikai, illetve gazdasági befolyással.

Azonban van 10 hátborzongató titkuk, mait a világ, ha nem is hallgat el, de nem szívesen beszél róluk.

Zsidó gettóból indultak

Eredetileg a zsidó gettóból indult meg a Rothschildek világhódító rablókörútja. A nemzetközi bankárdinasztia megalapítója, Mayer Amschel Rothschild 1744-ben a frankfurti zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel.

A Rothschild-család hamar rájött, hogyan szerezhet egyre több pénzt, és befolyást, így mint a pók, több felé kezdtek el terjeszkedni, hihetetlen mértékben megnövelve vagyonukat, nincstelenekből szupergazdagokká nőve ki magukat.

Mayer Amschel Rothschildot a Forbes magazin minden idők hetedik legbefolyásosabb üzletemberének választotta.

Mindig is hagyománya volt a vérfertőzésnek

A Rothschildok között már hosszú idők óta nagy hagyománya volt a vérfertőzésnek. Ez részben üzleti okokból volt így, hogy ne kerüljenek be "idegenek" a köreikbe, részben pedig amiatt, mert cionista, luciferánus nézeteket vallottak.

Velejükig romlott üzletemberek voltak, akiknek csak a pénz körül forgott minden gondolatuk, és ezért a legelképesztőbb dolgokra is képesek voltak.

Nem egy esetben fordult elő, hogy egymással házasodtak, családon belül, így biztosítva a család, és az egyre növekvő Rothschild vagyon biztonságát.

Néhányuk nagyon hataloméhes volt

Az alapvetően nem is lenne nagy titok. Azonban a Rothschild-családból ne volt mindenki egyformán megalomán és hataloméhes. Voltak, akik "csak" ara tették fel életük munkáját, hogy a család megtartsa a vagyonát, és lassan, csendben gyarapodjon.

Voltak azonban olyanok is, akik háborúkban mindkét felet pénzelték, és gyakran még ők maguk robbantották ki a háborúkat, feszültségek keltésével, hogy üzletet csináljanak maguknak.

Főleg a család megalomán tagjai miatt jutott el a Rothschild-ház oda, ahol most tart.

Ők diktálták az arany értékét

Sokan úgy gondolják, hogy még ma is ők azok, akik képesek meghatározni a háttérből az arany világpiaci árát. Egy azonban biztos: régen valóban képesek voltak erre, és az 1914-es évtől kezdve rendszeresen "beleszóltak".

A történelmi feljegyzések szerint volt, hogy napi kétszer is találkoztak a vezetők, hogy az arany aktuális áráról egyeztessenek. Ezek rendszerint a Rothschild-irodákban zajlottak, és sokáig üzletit titokként kezelték őket.

Megmentették Amerikát az államcsődtől

No nem azért voltak erre hajlandóak, mert hősök. Éppen ellenkezőleg. Annak idején létrehozták a Bank of America nevű rendszert, melyen keresztül hatalmas gazdasági és pénzügyi befolyásra tettek szert Amerika-szerte.

Később azonban az amerikai kormánynak nem tetszett, hogy a Rothschildok a pénz nyomásához való jogot is ki akarták sajátítani, és jogokat vontak meg tőlük Ekkor a Rothschildok háborút szítottak, amibe Amerika majdnem belerokkant.

Hatalmas államadósságot halmoztak fel, és a kassza szinte már üres volt, közel voltak az államcsődhöz. Ekkor jelentek meg újra a Rothschildek, és felkarolták a meggyengült amerikai kormányt, és minden hatalmat a magukénak tudtak.

Okkultista csoportokkal is kapcsolatban álltak

A Rothschild család tagjai tele voltak különféle okkultista csoportokhoz való kötődéssel. Ez később szintén hagyománnyá is vált náluk, és míg voltak, akik szabadkőművesek voltak, mások az illuminátusok tagjai közé sorolták magukat.

Az illuminátusok titkos társaságának megalapításában, létrehozásában egyébként is fontos szerepet játszottak a Rothschildek, amikoris 1776-ban megalapították az illuminati elődszervezetét.

Rengeteg háborút ők pénzeltek

Anyagi és gazdasági befolyásukat nem csak békeidőben építgették különféle zsaroló módszerekkel, agresszív üzleti stratégiával, hanem a háborúk ideje alatt. A két térfélre való játszás kifizetődő volt, és a kétkulacsos politikájukat senki sem vette észre.

Miközben egy-egy háborúban mindkét felet ellátta, és hagyta, hogy azok kinyírják egymást, ők a befolyó milliárdokat számolták.

Így pedig a Rothschild-ház vagyona egyre csak nőtt...

Az első két világháború az ő művük volt, és a harmadik is az lesz

Sokan nem tudják, de az első, és második világháborút is ők robbantották ki közvetett módon, titkos eszközökkel. A nézetük szerint - ne feledjük, hogy rengeteg közük van az illuminátusokhoz is - ugyanis 3 világháború szükséges az Új világrend létrehozásához.

I. Világháború célja a cári Oroszország megdöntése olyan rendszer kialakítása, amit az illuminátusok és ügynökeik irányítanak. II. Világháború a német nacionalisták és a cionisták között, ami elvezet Izrael állam megalapításához.

Így feltehető, hogy a harmadik, egyben utolsó világháborút is ők fogják szítani, és szítják már most is az iszlám fenyegetéssel, és a nagymértékű bevándorlással.

Elképesztő vagyonuk van, melyhez vér tapad

összességében elmondható, hogy hihetetlen mennyiségű vagyont halmoztak fel, azonban ehhez a pénzhez jelentős mennyiségű vér is tapad. Gondoljunk csak a rengeteg általuk generált, később háborúkhoz vezető konfliktusra.

Egyes becslések szerint ma a Rothschildok vagyona eléri a 650 milliárd dollárt! Ez forintban szinte már kifejezhetetlen. Azonban a hozzájuk köthető cégek értékét beleszámítva az 1 trillió dollárt is eléri az anyagi mozgósítható vagyonuk.

Rendszeresített sátánista szertartások

A Rothschildek a luciferánus és az illuminátus tanoknak mindig is előszeretettel hódoltak, és hűséget esküdtek. Az illuminátus lét egyik velejárója pedig a rendszeres sátánista szertartásokon való részvétel volt.

Ilyenkor nagyon gyakran állati áldozatot, de volt, hogy emberáldozatot, szűz lányok, tisztátalanok vérét áldozták fel a gonosznak. A Rothschild-ház tagjai közül többen rendszeresen részt vettek hasonló szertartásokon, illuminati szeánszokon.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés illuminátusok háttérhatalom okkultizmus rothschild rothschildok


Megtekintések száma: 257936





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet