A Rothschildek ráteszik a kezüket a víziparra? Mind szomjan halunk...?

2022. szeptember 25., vasárnap




Megtörténik a víz magánkézbe való becsatornázása? Ők lesznek az életet adó folyadék teljhatalmú urai?

Sokan tartanak attól, hogy pontosan mire is megy ki a játék abbana tekintetben, amit az utóbbi években a Rothschild család, a világ teljhatalmú bankárdinasztiája művelt.

Ugyanis nem csak arról van szó, hogy hihetetlen ütemben tovább gyarapodott a vagyonuk, hanem arról is, hogy Amerikából már kiszivattyúzták lassan az összes pénzt.

Fort Knox teljesen üres, de már a 90-es években is üres volt, és hamis aranyrudakkal töltötték azt meg, nehogy kiderüljön, hiszen abból nem csak nemzetközi botrány, de globális világválság lett volna.

valójában a hihetetlen mennyiségű anyagi javak és a pénz a Rothschild-kartellhez vándorolt...

Az elmúlt időszakban, már nem csak anyagi és politikai befolyásra tettek szert, hanem elkezdték bekebelezni az élelmiszeripart.

Most pedig úgy tűnik, hogy enyves kezüket a vízpiacra is rá akarják tenni...

Sokan azt vizionálják, hogy a Rothschild család azért építtet irdatlan mennyiségű pénzből úgynevezett víztárolókat, hogy a vizet privatizálják.

Nem lenne új keletű dolog, korábban a Nestlé volt elnöke és vezérigazgatója vetette fel, hogy a vízért fizetnünk kellene majd a jövőben, méghozzá a sokszorosát, ráadásul ez ki lett volna terjesztve a természetes vízforrásokra is.

Vagyis ha valaki a folyóból kimer egy liter vizet, még azért is fizetnie kellene...

A Nestlé volt elnöke egész pontosan ezt nyilatkozta néhány éve:

" vízzel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy privatizálnunk kell-e a szokásos vízközellátást. (…) Az egyik vélemény szerint, ami szerintem szélsőséges, és amit a civilek képviselnek, a víz közös jog. Vagyis, mint emberi lény, jogod van a vízhez. Ez szélsőséges megoldás. A másik nézőpont szerint a víznek, mint minden más élelmiszernek, piaci értéket kell adnunk."

“…a Nestlé 3,71 USD-t fizet minden egy millió liter víz elszivattyúzásáért a helyi vízgyűjtőből, amelyet azután egyszer használatos műanyag palackokban 2 millió USD-ért értékesít.” 3,71 USD- ből 2.000.000.USD lesz. Ez pontosan 53908255%-os árrés.

Nem tudni pontosan, hogy mik ezekkel a víztárolókkal a céljuk, de különféle hivatalos tájékoztatók szerint szimpla víztárolás, újraelosztás.

A vízkezelés segítése lenne a cél, azonban nagyon sokan úgy gondolják, hpgy át kell látni a szitán, és tudni kell, hogy ez az egész valójában nem szól másról, mint arról, hogy a Rothschildek belépnek a vízpiacra is, és idővel a jövőben monopolizálják a Föld teljes vízkészletét.

Így egy orwelli világuralom épülhet ki, mert akié a víz, azé lesz a hatalom!

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr háttérhatalom élelmiszeripar rothschildek


Megtekintések száma: 127353





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet