A skóciai rendőrség szemtanúja volt egy poltergeist jelenségnek

2016. augusztus 15., hétfő




Korábban hasonlóan jelentős paranormális tevékenység csak Enfieldben fordult elő, melynek hatósági személyek is szemtanúi voltak. A skót rendőrség most levegőbe emelkedő kutyát, és ide-oda táncoló ruhadarabokat is látott. A kirendelt járőrök írásos vallomásából valódi szellemjárás rajzolódik ki.

Rutherglen nyugodt idilljét a napokban egy szellemjárásról szóló szóbeszéd zavarta meg. Hamar kiderült, hogy a szóbeszéd nem is annyira szóbeszéd, és hogy ezeknek a rossz pletykáknak alapja is van.

A hírek szerint ugyanis az egyik házat megszállta valami túlvilági erő.

A lakásban élő család ugyanis 2-3 napon át intenzív paranormális jelenségeket tapasztalt.

Éjszakánként gyakran érezték, hogy valaki figyeli őket, több ízben látták, amint a ruhák, és különböző tárgyak a szemük előtt emelkednek a levegőbe.

poltergeist-1

Az eset különlegessége azonban az, hogy most  hatósági személyek - járőrök - is tapasztalták a különös jelenséget, sőt szemtanúi is voltak a paranormális tevékenységnek, melyről írásos vallomásukban számoltak be.

Lebegő kutya, ide-oda cikázó ruhadarabok

A család végül végső pánikban hívta fel a rendőrséget, hogy küldjenek ki valakit, mert nem érezték magukat biztonságban. A rendőrök és a kiküldött járőrök azt várták, hogy egy mentálisan beteg családdal fognak találkozni, és az elmondottakból egy szó sem lesz igaz.

Azonban mikor megérkeztek, és beléptek a házba, teljesen ledöbbentek. Ugyanis nemsokkal később szemtanúi voltak annak, hogy levegőbe emelkednek ruhadarabok.

A család állítása szerint még a kutya is a levegőbe emelkedett már néhányszor, és féltek, hogy nekik vagy a jószágnak baja fog esni, ha ez így folytatódik.

poltergeist-2

A két járőr elmondása szerint a kutyát a kertben találták meg, amint játszott, azonban néhány pillanattal később mikor újra megnézték, már több méter magas kerítés tetején ült. Senki sem tudja, hogy kerülhetett fel pillanatok alatt oda. A

család állítása szerint a kutyát többször látták, amint a levegőbe emelkedik, akárcsak a ruhák és különböző tárgyak.

A kirendelt rendőrök a házban voltak még akkor is, amikor hirtelen minden villanyt leoltódott. Nem áramszünet okozta a jelenséget, hanem a villanykapcsolók kapcsolódtak le egyszerre, mindenhol.

Ennél már csak a szobán keresztültáncoló ruhadarabok voltak ijesztőbbek.

A rendőröknek több sem kellett, írásos jelentést készítettek az ügyről és a látottakról.

Az egyház segítségét kérik

A rendőrség és a két járőr később azt javasolta a családnak, hogy az egyház segítségét kérjék, mert ők nem tudnak ezzel mit kezdeni, és nem is tartozik a hatáskörükbe, csak a bűnügyek felderítése.

vallas-kereszt

Az Enfielf-poltergeist esete óta - melyről itt számoltunk be korábban egy cikkünkben - nem volt olyan eset, ahol dokumentáltan a rendőrség emberei is jelen voltak egy paranormális esemény során.

A rendőrség szóvivője a történtek ellenére hihetetlenül óvatosan próbált fogalmazni, és elmondta, hogy a házban rendőri vizsgálatok zajlottak, egy nyugtalanító betelefonálást követően majd a ház ellenőrzése során nem találtak semmit, ami bűncselekményre utalna.

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág poltergeist kísértetek


Megtekintések száma: 37032





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet