A szárnyas Napkorong rejtélye: ősi földönkívüli istenek a Napban?

2022. november 11., péntek




Egy földönkívüli űrhajó ókori ábrázolása lehet. Itt a mindent felborító bizonyíték az ősi idegenek látogatására?

Régóta köztudott és sejthető volt, hogy az ősi emberi civilizációk hatalmas tudás birtokában voltak. Ez a tudás nem csak spirituális és vallási tudás volt, hanem csillagászati tudás is.

Tisztában voltak olyan komoly matematikai számításokkal, melyekkel csak a modern kor fizikusai és matematikusai tudtak megbirkózni.

Sokan nem értik, honnan volt ez a tudás, és végül aztán hirtelenjében hová is veszett. Ugyanis voltak az emberiség életében elveszett évszázadok, amikor nem történtek jelentősebb technológiai ugrások semmiben.

Sokak szerint ezek voltak azok a sötét idők, amikor az ősi idegenek végül elhagyták a Földet, és magára hagyták az emberiséget a tudással, amivel nem tudtunk mit kezdeni többé, mert nem volt, aki tanítsa, dekódolja a számunkra.

Az egyiptomi kultúra és az ősi, égből érkezett istenek kapcsolatát kifejezetten sokan szokták emlegetni. nem véletlen emeltek ugyanis hatalmas, csillagászatilag tökéletesen tájolt piramisokat.

És az sem lehetett véletlen, hogy néhány fáraónak földönkívüli fegyverei voltak.

Tutanhamonnak például egy ősi, az űrben keringő meteoritból volt a szúrófegyvere, ezt mára már vizsgálatokkal igazolták. Sokak szerint az ősi idegenek ajándékozták neki.

Az egyiptomi hieroglifákon, és freskókon rendre feltűnik egy szárnyas valami. Eleinte szerkezetnek hitték, mert olyan volt, mintha egy repülő szerkezetet, vagy valamilyen gépezetet ábrázolni.

Egy korong volt a közepén, a két oldalán pedig egy-egy szárny.

Ez a szárnyas Napkorong csak később lett megfejtve a régészek által is, akik szerint az egyiptomiak valójában a Napot ábrázolták ily módon.

A természeti istenek között a legfontosabb szimbólum a Nap, mely különböző neveken és megjelenési formákban szerepel Egyiptomban.

A reggeli Nap a szent skarabeusz bogár - Kefher -, a déli Nap a sólyomfejű Re, este Atumnak nevezik. Az éjszakai Napnak kos feje van. A napisten bárkán utazza be naponta az égboltot, hajóját "milliók bárkája" néven emlegették.

Minden egyiptomi azt remélte, hogy halála után beszállhat az isteni bárkába, mely éjszakánként végig haladt a halottak birodalmán.

Egyre több azonban az olyan bizonyíték, mely azt bizonyítja, hogy a szárnyas Napkorong tényleg egy földönkívüli szerkezet lehetett. Egy olyan kozmikus bárka, melyen az Anunnakik érkezhettek a Földre.

Annál is inkább, mert a NASA nemrég napvilágot látott Nap körül készített felvételei is igazolhatják a feltételezést.

A NASA Stereo COR 2 napfigyelő szondájának felvételein rendre feltűnnek időnként olyan, szárnyas anomáliák, melyek nem kamera hibák, hanem ténylegesen létező objektumokat ábrázolnak.

Sokszor érkezik olyan fotó a Földre, amelyeket valami furcsa objektum bukkan fel a Nap közelében, ezek minden esetre szimmetrikusak, és hasonlítanak az ismert alakra.

Sokak szerint az Anunnakik még ma is megfigyelik a Földet, és az ősi, egyiptomi istenek még ma is élnek és a nap körül építettek ki egy civilizációt.

A különös fénylő tárgy ráadásul úgy tűnik, kísértetiesen hasonlít az ókori egyiptomi szárnyas napkorong motívumokra.

Sokak szerint ez tényleg azért van, mert az ősi idegen istenek még mindig itt vannak az emberiség közelében...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek ősi tudás egyiptom piramisok ősi technológia


Megtekintések száma: 200329





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet