A szupergazdag világhatalmi elit körébe tartozó családok már kivéreztették az USA-t: hamarosan Európa jön!

2019. szeptember 17., kedd
Hamarosan a világ pénze mellett az emberek szabadsága és MINDEN az övék lesz!

A Rothschildek ördögi terve nem fejeződött be. A tervet nagyon rég kezdték el életbe iktatni, és kitartóan, minden nap azon mesterkedtek, hogy eme terv szép lassan, módszeresen semmisítse meg, és bontsa le Amerika és idővel más nemzetek demokráciáját.

Kevesen tudják, de összesen 4 nagy világcég érdekeltségi köre az, mely ma meghatározza a bolygónkat. Ők azok, akik MINDENT uralnak.

A Pénzed, a pénzünket, és a világ 96%-ának pénzét. A maradékon osztozik mindenki más...

De vajon kik irányítanak valójában? És kik azok, akik ezen cégek fejesei mögött tornyosulnak, mint teljhatalmú szellemi vezető? JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, U.S. Bancorp, Bank of New York Mellon és Morgan Stanley.

Mindegyik bank vezetőjének kellő hatalma lenne akár egész országokat "bezáratni" keleten, vagy úgy ellehetetleníteni, hogy az államcsődöt jelentsen.

A Világ 13 leggazdagabb családja az, mely ma, azaz napjainkra elérte azt, hogy Amerika gazdaságilag teljesen kivérezzen.

Messze van még a csődtől, de teljesen más a helyzet, mint amit a világ - és a világpiaci befektetők - felé sugall.

Amerika - még - nem dőlhet be, mert szüksége van a világhatalmi és pénzügyi elitnek az Új világrendszer létrehozásakor. Nem véletlen, hogy a híres Fort Knoxban található létesítménybe nem engednek be senkit már egy jó ideje.

Ahogyan az sem véletlen, hogy az a szóbeszéd járja, hogy Fort Knox aranya eltűnt, és a trezorok teljesen üresek, Amerika pénzét ugyanis "lenyúlta" a világhatalmi elit.

Fort Knox a kulcsa annak, ha valaki befolyásolni akarja a világgazdaság menetét. Innen szinte mindent szabályozni lehet, ha akarnak. Országokat dönthetnek romba, háborúkat indíthatnak, hiszen a pénz - jelen esetben arany - hatalom.

Érthető tehát, hogy miért nyúlhatták le a teljes aranykészletet különféle törvényi trükkökön és szabályozásokon keresztül.

Mindeközben Amerika kivéreztetése zajlott, mely során a civileket is megkopasztották, például a mesterségesen generál 2008-as válsággal.

„Miért nem lehet ellenőrizni vagy megszámolni? Miért nem nézhetjük meg, mi van ott? Hogyan lehetséges, hogy még a politikusok sem léphetnek be oda? Az az arany nem létezik. Ez az egész csak arra jó, hogy még inkább meggyőzze az embereket: a királynak nincs aranya.” - tette fel a kérdést a Trends Research alapítója.

Az elmúlt 77 évben egyetlen egyszer engedtek be civileket az épületbe. Ez egészen pontosan 1974 szeptember 23-án történt meg. Sokak szerint ez a látogatási lehetőség is csak azért jöhetett létre, mert az emberek és a sajtó már akkor is nagyon gyanakodtak arra, hogy talán egy darab arany sincs a Fort Knox komplexumban.

Érdekes módon ezidő tájt erősödtek meg a szupergazdag amerikai elit körébe tartozó családok, és cégeik, illetve azok érdekeltségei.

A világhatalmi elit mára elérte, hogy az USA-t földre terítsék, és szép lassan Európába is beférkőztek, és megkezdték annak gazdasági és szellemi lecsapolását.

Később pedig a világ többi nagyhatalma következik.

Mert egyetlen nagy ellenége van a nagyhatalmaknak és más nemzeteknek is: a gazdasági erő, az érdekbefolyások, mely ellen nem tudnak és nem is lehet fegyverekkel harcolni.

A bankárokon ugyanis nem fog a golyó, az általuk okozott károk pedig súlyosabbak mint háborús veszteségnél...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom világhatalmi elit amerika fort knox


Megtekintések száma: 142252

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet