A tej nem élelmiszer? - VIDEÓ

2019. október 6., vasárnap




Megdöbbentő titkok nyomában: amit nem akarnak, hogy kiderüljön és elérhető legyen a közvélemény számára.

Méreg vagy gyógyszer? Megdöbbentő tények a tej és tejtermékek valós egészségügyi hatásairól Mindannyian idézni tudjuk a piac ismerős reklámszlogenjeit:

"A tej élet, erő, egészség", "Mindenkinek szüksége van tejre". 

De vajon azzal is tisztában vagyunk, hogy a tejérzékenység és tejallergia sokkal gyakoribb betegség, mint azt általában elismerik?

A tejet valójában tévesen tartják az ember számára tökéletes tápláléknak, hiszen a tejfogyasztás felelős számos emésztőrendszeri, szív-és érrendszeri probléma kialakulásáért, és elősegíti a csontritkulás, meszesedés, fogromlás, vesekő, vérszegénység, légúti megbetegedések és nőgyógyászati betegségek kifejlődését.

A tejjel kapcsolatos tévhitek szinte dogmaként vésődtek a tudatunkba, és igen nehéz elhinnünk, hogy egészségünk szempontjából az egyik legveszélyesebb táplálékunk a tej, és az abból készült élelmiszerek széles spektruma.

Ezt a dogmát rombolja le a videó, amit érdemes végignézned!

Nem vagyunk a  tejfogyasztás ellen, de érdemes a másik oldal hangjait is megszólaltatni, mivel tudományos bizonyítékok vannak rá, hogy nem minden az, amit eddig elhitettek velünk a fejlobbi által...

OSZD MEG másokkal is!

video egészség tejipar élelmiszeripar tej


Megtekintések száma: 747233





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet