A tudat nem szűnik meg a halálunkkor, hanem szétterjed az univerzumban!

2019. március 29., péntek
Sokkoló bizonyítékok a tudomány kezében!

Minden eddiginél közelebb kerülhettünk a tudat megértéséhez. Vezető tudósok egyre többen állítják, hogy a tudat tényleg létezik, és ráadásul ez a tudat képes függetlenedni a testtől.

A halálunk pillanatában ugyanis olyan folyamatok mennek végbe, melyek pont ennek a folyamatnak lehetnek a jelei, amiket eddig nem tudtunk megmagyarázni.

A tudatunk tehát nem szűnik meg a test halálával. Éppen ellenkezőleg…

Az új nézetek szerint a tudat nem más lehet, mint egy olyan program, mely az agyunkban fut, és mindent irányít. Az ember ilyen értelemben gyakorlatilag egy hatalmas biológiai szuperszámítógép.

A tudat és az emberi lélek nem tud meghalni, vagy elpusztulni. Ezt a 21 gramm kísérlet is igazolja. vagyis a halál pillanatában valamilyen rejtélyes oknál fogva - amit ma sem sikerült megfejteni - ennyivel lesz kevesebb súlyú a test.

Éppen ezért hiszik egyre többen azt, hogy ez nem más, mint a lélek, vagy a tudat súlya.

Ha ez így van, akkor a tudat valahová kerül a halál után. Minden biokémiai folyamat azt a végső leválást szolgálhatja, mely során a testtől végleg elszakad a tudat és a lélek.

Ez lehet a magyarázata a halálközeli élményeknek is, amikor felülről és kívülről látják magukat a betegek vagy a haldoklók, miközben az orvosok az életükért küzdenek.

Figyelemreméltó, hogy ezen eseteket mindenki ugyanúgy írta le, annak ellenére, hogy korábban sneki sem élt át ilyet és ezek az élmények egyeznek. Vagyis sokak szerint nem csak véletlenszerű egyezésekről van szó, hanem egy olyan közös élményről, ami valós.

Tudósok azt is vizsgálták, milyen jeleket ad az agy, amikor valaki haldoklik, és átéli az élményt.

Eszerint az agy olyan aktivitást mutat, amit csak akkor képes produkálni, ha VALÓS tapasztalásai vannak...

Mikrotubulusok, és kvantumtudatok... olyan szintek, amiket még nem ismerünk, de eljuttathatnak minket és a tudomány arra a pontra, ahol megérthetjük, milyen a túlvilág, vagy akár át is nézhetünk a határon.

Dr. Stuart Hameroff szerint a halál csak egy folyamat, egy másik állapotba való átalakulás. Az a jelenség, amikor a tudat kiszabadul a hús börtönéből, és az univerzumban árad szét, mint energia.

Ő dolgozta ki a tudat kvantumteóriáját. Szerinte ugyanis az emberi agy sejtjeiben és mikrotubulusaiban kell keresni a tudatot.

Eszerint a kutatók álláspontja alapján az agy egy biológiai szuperszámítógép, mely ezeken a tubulusokon keresztül tárolja az egyén tudatát.

Még rengeteg aspektusát kell megvizsgálniuk a tudósoknak ennek az elméletnek, de sokak szerint egyre valószínűbb, hogy hamarosan végleg bizonyíthatóvá válik.

OSZD MEG másokkal is!

túlvilág halál paranormális


Megtekintések száma: 82577

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet