A tudósokat is sokkolta: az emberiség 15%-ában "idegen" vér van?

2023. május 1., hétfő




Lehet, hogy te is köztük vagy! Hátborzongató eredmények!

óriási felfedezést tettek, melyről korábban már beszámoltunk mi is, de most még jobban megerősítették a felfedezést és annak eredményét.

Arról van szó, hogy komoly laboratóriumi genetikai és egyéb vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy az RH negatív vércsoportú emberek genetikai kódja jelentősen eltér a többiétől.

Egyesek szerint ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden ilyen vércsoportú embernek földönkívüli elődjei lehetnek.

Ez persze azonnal magával vonja azt is, hogy nem lehet véletlen, vagyis a vércsoport és a genetikai kód eltérése mesterséges lehet, vagy egy eddig nem ismert biológiai evolúciós folyamat eredménye.

Az ősi idegenekkel foglalkozó szervezetek és kutatók szerint ősi idegenek látogatták a Földet, ennek lehet az eredménye ez a vércsoport.

Egy logikusabb tudományos teória szerint az akár 1 milliárd embert is érintő eltérés az evolúcióval és egyes biológiai folyamatokkal is magyarázható, ám ha ez így van, akkor azt még nem sikerült sehogy sem megfejteni.

A modern tudósok legtöbbje nem fogadja el ezt az elméletet. Miért is tennék? 

Ha bebizonyosodna, hogy igaz, akkor alapjaiban rendülne meg a világról alkotott képünk, történelmünk, sőt evolúciónk is. 

A különös vércsoport nagyjából 35 ezer éve jelent meg. 

A Földre látogató idegen lényekről a több ezer éves sumer eredetmítoszban és az indiai szent iratokban, a védákban is olvashatunk, de még a Bibliában is találhatunk erre utalásokat. Talán éppen ebben az időszakra eshet az emberi DNS megpiszkálása is.

A tudósok egyike ezt meg is szellőztette, pontosan ezt mondta:

“Azzal együtt, hogy a földi élet állandóan fejlődik, a felvetést, hogy talán szándékos beavatkozás eredménye, nem szabadna kizárni. Egy statisztikailag erős intelligens szerű „jel” kimutatása a genetikai kódunkban, igazolható következménye lehetne egy ilyen forgatókönyvnek”

A tudomány számára ez még egy hatalmas rejtély, de a genetika és a technológiák fejlődésével még akár a mi életünkben kiderülhet, hogy pontosan mi az RH negatív vércsoport végső titka...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány ufók idegen idegenek összeesküvés biológia emberiség


Megtekintések száma: 130445





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet